-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bayrampaşa Demirdöküm Servisi Kampanyaları

ads
ads
Demirdöküm kombi ve klima kullanıcılarının her zaman en iyi şekilde hizmetlerimize devam etmekteyiz. Bayrampaşa Demirdöküm Servisi olarak yıllardır müşterilerimize sağlamış olduğumuz servis hizmetlerimizde her zaman memnun kalmanızı sağlamakta ve yaşadığınız sorunların kısa sürede çözümlenmesi için uzman teknisyenlerimiz en iyi hizmetlerini sağlamak adına huzurlarınızda bulunmaya devam etmektedir. Kombi arıza ve onarım işlemlerinde daima en iyi hizmetleri sizlere sağlamak adına çalışmalarına en iyi şekilde devam eden Bayrampaşa Demirdöküm Servisi bugünde sizler için başlatmış olduğu kampanyalar ile sizlere daima en iyi şekilde hizmet sunmayı amaç edinmiştir.

Bayrampaşa Demirdöküm Servisi Kampanyaları


Demirdöküm kombi kullanıcılarının cihazlarını en iyi şekilde kullanabilmeleri için Demirdöküm kombi bakımı yaptırmaları önemle belirtilmektedir. Kombi bakımı sayesinde hem cihazınız daha sağlıklı şekilde çalışmakta hem de kombiyi uzun ömürlü olarak daha iyi şekilde kullanabilirsiniz. Kombi bakımlarını bütçe yetersizliği nedeniyle ertelemek zorunda kalan kullanıcılar ileride yaşadıkları sorunlar nedeniyle cihazlarına daha yüklü şekilde ödeme yaparlar. Bu durumda da her zaman zor zamanlar yaşayabilirler. Bizler her zaman müşterilerimizin bütçelerine önem veren bir firma olarak yıllardır en iyi kampanyalara imza atmış bir firma olmakta ve günümüzde de bütçenize katkı sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürmeye en iyi şekilde devam etmekteyiz. Sizlerde Demirdöküm toplu bakım kampanyası sayesinde ailece ya da komşularınız ile beraber ortak karar vermeniz halinde cihazınıza bakım yaptırabilir ve en iyi şekilde cihazı randımanlı kullanabilirsiniz. Toplu bakım kampanyasında şu şekilde yararlanabilirsiniz. Öncelikle üç kombiden on kombiye olan bakımlarınızda %30 on kombiden elli kombi bakımlarında %35 elli üzeri kombi bakımlarınızda da her zaman %40 oranında indirim seçeneklerine yer verilmektedir. Sizlerde %40 oranındaki indirim seçeneklerimizden kısa sürede yararlanmak için mutlaka kombi bakımınızı yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Kombi bakımı yaptırmanız cihazınız üzerinde oldukça büyük etkisi bulunmaktadır. Hem gelen faturalara karşı daha iyi şekilde tasarruf sağlayabilirsiniz. Kombi bakımı yapılan kombiler her zaman bakımı yapılmayan kombilere nazaran daha sağlıklı şekilde çalışmaktadır. Demirdöküm kombi bakımında neler yapılır konusunda sizlerde Bayrampaşa Demirdöküm Servis çağrı merkezimiz ile görüşerek ayrıntılı bilgi alabilir.

24 saat sizlere en iyi şekilde hizmet sağlamak adına çalışmalarını devam ettiren firmamız bu yılda tüm sorunlarınızın kısa sürede çözümlenmesi adına çalışmalarını son hızla devam ettirmektedir.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.