-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Düğününüzde Çalınacak Müzikleri İyi Seçmelisiniz

ads
ads
Bir düğün töreninde en önemli şey nedir? Müziktir elbette değil mi? Çünkü insanların ortama ayak uydurması eğlenmesi ve düğünün daha eğlenceli bir hale gelmesi için düğün müzikleri doğru seçilmelidir. Zaten birçok çiftin mekânı kiraladıktan sonra mekânla ilgili tüm ayrıntıları konuşup netleştirdikten sonra yaptıkları ilk şey müzik sistemini ve ne tür müziklerin çalınacağını konuşmaktır.

Düğün Müziği ve Diğer Tüm Ayrıntılar için Bu Adresi İnceleyin

Bu tarz organizasyonlarda yapılan en büyük hatalardan biri de sürekli aynı tip müziklerin hatta aynı şarkıların çalınmasıdır. Bu durum gelen misafirlerin d sıkılmasına hatta düğünden erken ayrılmasına sebep olabiliyor. İşte tam da bu sebepten dolayı düğün müzikleri önemlidir ve iyi seçilmelidir. Elbette evlenecek olan çiftin sevdiği parçalar olmalıdır ama yine de genel anlamda bir karma yapmak ve herkesin eğlenmesini sağlamak çiftin de eğleneceği anlamına gelir.

Düğününüzde Çalınacak Müzikleri İyi Seçmelisiniz



Düğünlerde çalınacak müzikler nasıl seçilmelidir ya da düğün için tercih ettiğini mekânın oluşturduğu bir liste var mıdır diye incelemeniz işinizi kolaylaştırabilir. İşinizi kolaylaştıracak diğer tüm detaylar için ise http://dugunmevsimi.com/dugun-muzikleri adresine göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Düğünde keramet var derler ama öncesinde kesinlikler zorluklar ve karmaşa var. Ney nasıl olsunlar arasında yer alan şeylerden biride düğünde çalacak olan şarkılardır.

    YanıtlaSil
  2. Özellikle kadınlar için en özel gün olarak nitelendirilen o gün, müzik zevkini kadınlara bırakmanızı öneririm. Biz klasik müzikten hoşlanan bir çift olduğumuz için daha sade ve soft müzikler tercih edeceğiz.

    YanıtlaSil
  3. bu basit gibi gözüken bir mevzu ancak gözlerin üzerinizde olduğu o gece seçeceğiniz müzik, takı derken herşey dikkat çekeceği ve beğenileri üzerine çekeceğinden dolayı müzik önemlidir, müzik sizi yansıtacak ve sizin zevkinizi sergileyeceğinden dolayı ince eleyip sık dokunarak seçilmesi gerekir...

    YanıtlaSil
  4. Bir erkek olarak eşim bana düğünde hangi şarkıyı çalalım diye sormadığı için, şarkı seçme şansımda olmadı:)

    YanıtlaSil
  5. yaklaşık bir ay içinde düğünüm olacak. Ama inanır mısınız bu konuyu daha önce hiç düşünmemiştim. Sayenizde düğün öncesi bir derdim daha oldu :)

    YanıtlaSil
  6. Bi arkadaşım eşiyle düğünden önce tam 3 gün boyunca şarkı dinlediler dans müziklerini seçmek için. Bi ara ben de yanlarına gitmiştim işkence gibiydi. Zor zanaat bence eğer bir şarkınız yoksa aşkınıza ait bir profosonelden yardım almak çok mantıklı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.