-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Farklı ve İlginç Gelin Başı Tasarımları

ads
ads
Seçilen mekan düğünün her ayrıntısında önemli. Gelin başı tasarımı etmeden önce mekanı bir gözden geçirin. Salon ya da kır düğünü yapacak olabilirsiniz. Açık hava düğünlerinde saçların daha doğal olması gerekir. Salon düğünlerinde ise güzel bir topuz. İlginç aksesuarları özellikle kır düğünlerinde saçlarınızda kullanmaya özen gösterin.

Gelin Başı Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Düğününüz bir salonda olacaksa daha ağır modellerden yana tercihinizi yapabilirsiniz. Gelin başı tasarımları her zaman özgün olmalı. Açık havada yapılan düğünlerde saçlar her zaman doğal bir etki sağlamalı. Kullanılan aksesuarlar ise daha renkli olur. Salonda yapacağınız düğünlerdeyse özellikle damadın boyunu düşünün ve ona göre topuz seçeneklerini belirleyin. Damadın boyu kısa ise yana doğru olan topuz modelleri ideal seçimdir.

Farklı ve İlginç Gelin Başı Tasarımları



Yüz yapınız saç renginiz ise belirleyici etken. http://dugunmevsimi.com/gelin-saci-ve-makyaji-modelleri ile her zaman güzel ve gösterişli saçlar. Yüz tipiniz ince ve özellikle uzunsa bir tutam saçınızı yüzünüze getirin. Saç renginizi belirlerken yüz teninizin rengini unutmayın. Makyajınız ise seçilen mekana göre yapılmalı. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. geline ne yapsan yakışıyor beyazlar içinde kuğu gigiler zaten birazda saclar havalı oldumu tamam .

    YanıtlaSil
  2. Gelin Başı tasarımlarında gelenekler çok uzaklaşıldı, evlilik ritüellerinde en büyük değişim gelinliklerde yaşanıyor, bu hızlı kopuş toplumda daha büyük değişimlerinde habercisi.

    YanıtlaSil
  3. her genç kızın hayali, mutlu mesut bir yuvaya kavuşmaktır. Bu yuvayı kurmak için atılan temellerin en başında düğün gelir ki bunun şüphesiz kız için anlamı çok farklıdır. Gelinlik de o geceye damgasını vuracak en etkilemek istediği silahdır ve gelin başı modelleri kızlar için olmazsa olmazdır. Bu site sayesinde bu konuda fikir edinmek isteyen ve farklı olmak isteyen kişiler için birebir bir siteymiş...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.