-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » FineRecovery 4.5

ads
ads

FineRecovery 4.5 İndir...

      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma FineRecovery Software
Lisans Deneme Sürümü
Dil Desteği ( Arayüz ) İngilizce
Program Boyutu 3,7 MB
İşletim Sistemi Windows 7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Yedekleme - Kurtarma
Açıklama ( Özellikleri ) Bilgisayarınızda  bazen yanlışlıkla veya bilerek silip sonra lazım olan dosyalara çok ihtiyacınız olmuştur. Bunu bilgisayarın ana ekranından silip hatta çöp kutusundan da sildiğiniz halde işletim sistemi onu tamamen silmez. Bilgisayarın bir yerlerinde o kalır.  İşte bu yüzden bu  program ile çok hızlı bir biçimde  geri getirmek istediğiniz dosya, belge, resim, müzik gibi sildiğiniz önemli varlıkları geri  getirebilirsiniz. Bu program deneme sürümüdür. 
    Programı İndirmek için  > > >http://www.finerecovery.com/finerecovery.exe

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bilgisayarına virüs girmiş veya herhangi bir sebepten windows çökmüş ise, format atmak zorunda kalmışsanız. İçindeki bilgiler de gitmişse bu bilgileri geri getirebilmek için bu veya bu türevde programa ihtiyacınız vardır. Ben Finrecovery kullandım, resimleri kısmende olsa getirdi ama ne yalan söyleyim. Kayıp da yaşadım 1000 resim varsa 600 tane falan bulup alabildim...

    YanıtlaSil
  2. Geçenlerde yanlışlıkla usb diskime format attım. Son anda fark ettim ama iş işten geçmişti. Bu program hayatımı kurtardı desem yeridir. Ödevlerimi kurtardım allah razı olsun süpersiniz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.