-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hugo Troll Race 2 v1.2.0

ads
ads

Hugo Troll Race 2 v1.2.0 Oyunu İndir.

Hugo Troll Race 2 v1.2.0 cep telefonu oyunu


Çok güzel bir android oyunu ile karşınızdayız. Hugo en çok bilinen geçmişten günümüze kadar varlığını devam ettiren bir karakterdir. Bundan dolayı oynayıcı kitlesi bir hayli fazla bu güncel versiyonu ile android cihazlarınızda oynayabileceğiniz geliştirilmiş "Hugo Troll Race 2 v1.2.0" oyununu google play stor üzerinden indirebilirsiniz.

Hugo Troll Race 2 v1.2.0


Android 3.0 ve üzeri sistemlerinizde çalışmaktadır. Dili Türkçe olarak ayarlanmıştır ve ücretsizdir. Dosya boyutu 54 MB civarındadır. Hugo oyununu İndirmek için aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Hugo Troll Race 2 v1.2.0 oyununu indirmek aşağıdaki bağlantıya göz atın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hugogames.projectarnold

Bir önceki android oyunu >> "Jetpack Joyride v1.9.3"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Vay be hugoyu görünce duygulandım diyebilirim uzun zamandır görmüyordum ve mobil oyununu yapmışlar şimdi hemen indirip deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. çocukluğumuzun oyunu, bu oyunu oynayabilmek için telefonla az mı tolga abiye bağlanmayı denememiştik. Bir keresinde bağlanmıştım ama programın süresi bitmişti ve beni yayına alamamışlardı. Oynayamadığım için çok üzülmüşdüm. Bilgisayar sahibi olduğum 97 yılında bu oyunu bulmuştum ve o kadar sevinmiştim ki, şimdi cep telefonlarımıza kadar düşen basit bir oyun oldu vay be, nerden nereye...

    YanıtlaSil
  3. Çocukluğumuzun oyunu hugo tam bir nostalji kaynağı bizim için. Çocukken tv başında beklediğimiz bu oyun artık hepimizin parmakları ucunda. Eeee nereye çuf çufluyoruz :)

    YanıtlaSil
  4. İlk Trollümüz evimizin oğlu Hugo ne arardım tv'yi bir kere de olsun oynayabilmek için.

    YanıtlaSil
  5. çocukluğumdan beri izlediğim oynadığım bir oyun... Ne zaman oynasam nostaji yaşıyorum çok güzel bir oyun tam vakit geçirmelık Beklerken felan çok sarıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.