-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Buz Devri 5 Filmi (2016)

ads
ads

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma - Ice Age: Collision Course 2016 Filmi Hakkında:


Bu devri filmini bilmeyen yoktur. Büyük küçük hemen hemen birçok kişi zevkle izlemiştir. İlk çıktığı günden beri en çok izlenen animasyon filmlerinden olmayı başarmıştır. Bu devri serisi bir iki üç dört derken beşinciye kadar ulaştı. Ve filmin çıkmasına az bir zaman kaldı. Bu devri 5 filminin vizyon tarihi "15 Temmuz 2016" ve seslendiren kişiler ise "Jennifer Lopez , Queen Latifah , Simon Pegg , John Leguizamo , Jessie J" , Ice Age 5 filminin yönetmenleri "Mike Thurmeier, Galen T. Chu" ve senaryo yazarı "Michael J. Wilson" ve filmin türü animasyon ve komedi içeriklerini barındırır. Buz devri filmin son serisinin diğer ismi "Ice Age 5 Collision Course" 2016 ABD yapımı sinema filmlerinden.

Buz Devri 5: Büyük Çarpışma - Ice Age: Collision Course Filminin Özeti:


Scratin meşe рalamudunun рeşindeki tükenmek bilmeyen bu izciliği...  bu defа dünyamızdan daha uzak yerlerde olacaktır. yani gezegenin dışına çıkmasına neden olur.. Ancak Scrat, bіrtakım şanssız tеsadüflеr ѕonucunda dünyayı уаsаk edebіlecek olаylаr zinсirini meydana getirir. Dünyalarına hızla yaklaşan ve çok kısa bir zaman içinde çarpacak olan göktaşından kaçış yoktur. Bundan dolayı  Manny, Sid, Diеgo vе ahbapları ile , dаhа önce hiç görmedikleri araziler, yerler, türlü türlü bilmedikleri mekanlara gidecekler  ve acaip görünümlü yaratıklarla beraber yolculuk edeceklerdir.

Buz Devri 5 Filmin Fragmanını izle

Not: Bu video "Movieclips Trailers" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. küçüklüğümün o güzel ender zevk alarak izlediğim filimlerinden bir tanesiydi seriye bu şekilde devam etmeleri gerçekten çok hoş olmuş bakalım nasıl olacak fragman şahaneydi...

    YanıtlaSil
  2. ben bunun 5'i gelecek mi bilmiyordum ve ilk 4 serisini defalarca izlemiş birisiyim, gerçekten çok sevindim, çok teşekkür ederim, sid ile diego yine iki kafadar olmuş :) ayrıca şu fındığın peşinden koşan arkadaşın sabrına helal olsun

    YanıtlaSil
  3. Buz devri 20 tane çekilse yine izlenir sanırım. Gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir film. Karakterler de çok komik.

    YanıtlaSil
  4. Buz Devri 1-2-3 ve 4 derken şimdi 5. serisi çıkıyor. Animasyon olarak çok iyi bir filmdi izlerken. Hatta seri filmini iki üç sefer izlemişimdir. Umarım 5. animasyon filmi iyi olur.

    YanıtlaSil
  5. Ice Age benim de şu yaşımda severek izlediğim animasyonlardandır. E meteorun çarpacağı bölümün çıkacağıda belliydi zaten

    YanıtlaSil
  6. Çocuk filmi filan değil bu zaten ki her yaştan izliyor . tabi bende izliyorum. çok da güzel bir seri

    YanıtlaSil
  7. Vay be 5. serininde çıkacağını yeni öğreniyorum ve güzel bir ilerleme kaydediyorlar hiç bozmuyorlar kendilerini çıksında izleriz gene :)

    YanıtlaSil
  8. ben bu animasyon filminin hastasıyım, ilk 4 filmi soluksuz izledim hatta tekrar tekrar izlediğim oldu, son bölümde iyice güzel bir hal almıştı, bakalım bu kez ne olacak

    YanıtlaSil
  9. Küçük yaşlardan beri en sevdiğim animasyon filmidir. Hâlâ da izlerim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.