-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Jetpack Joyride v1.9.3

ads
ads

Jetpack Joyride v1.9.3 Oyununu İndir.

Jetpack Joyride v1.9.3 android cep telefonu oyunu


Bu bir macera oyunudur. Macera aksiyon oyunu sevenler için android cihazlarınızda oynaybileceğiniz çok güzel bir oyundur. Bu oyunda bazı aşamalar vardır. ilerlerken önünüze gelen altınları toplayarak puan elde etmeniz gerekir. Oldukça kaliteli grafikler ile donatılmış eğlenceli anroid oyunlarındandır. Bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebileceğiniz gibi aşağıda vermiş olduğumuz aynı bağlantı ile indirmeniz mümkün.

Jetpack Joyride v1.9.3


Android 4.0.3 ve üzeri sistemlerinize kurabilirsiniz. Dil desteği ise Tüm diller ve İngilice olarak belirlenmiştir. Ücretsiz olarak kullanıcıya sunulmaktadır. Oyunun boyutu 80 MB civarındadır.

Jetpack Joyride v1.9.3 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıya göz atın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.halfbrick.jetpackjoyride

Bir önceki android oyunu >> "Sniper X With Jason Statham v1.4.0"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Oynaması keyifli bir oyun herkese tavsiye ederim özellikleri geliştirince de daha da güzel oluyor oyun zaman geçirmeye bire bir :)

    YanıtlaSil
  2. sanırım bu son versiyon, bu oyuna bayılıyorum gerçekten, keşke windows ortamındaki versiyonuna da güncelleme gelse ve yeni makineler görebilsek..

    YanıtlaSil
  3. Bu oyun ilk çıktığı zamanlarda herkesin elinde telefon oynardık beraber en çokta ejder geldiği zaman sevinirdik, ah ne günlerdi. :)

    YanıtlaSil
  4. Oynaması çok eğlenceli ve kolay bir oyun. Her boş vaktimde oynuyorum. Gerçekten keyifli bir oyun. Yeni sürümü çıkması da oldukça iyi olmuş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.