-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ah Bir Sevgili Yapsak Filmi (2016)

ads
ads

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak - Mike and Dave Need Wedding Dates 2016 Filmi İnceleme:


Filmin vizyon tarihi "8 Temmuz 2016" yönetmenliğini yapan ünlü isim "Jake Szymanski" , Ah Bir Sevgili Yapsak Filminin türü ise komedi içeriklidir. Ve oyuncularından bazıları ise "Zac Efron , Anna Kendrick , Aubrey Plaza , Adam DeVine , Stephen Root" 2016 ABD yapımı sinema filmidir.


Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak Filminin Özeti:

Komedi  türünde olan bu  filmde  bir düğün gecesi için hazırlıklar yapılır. Bunun için iki tane erkek kardeş kendilerine bir kız arkadaş bulma çabasına girerler. Bu iş o kadar kolay olmayacaktır. Bunun için İnterneti kullanacaklardır.   Bunun için intenet üzerinden bir  video hazırlayarak koyarlar ama amaç istediklerinin tam tersine olur ve oldukça komik durumlar ortaya çıkar. 

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak - Mike and Dave Need Wedding Dates Filminin Fragmanını izle.


Not: Bu video "Movieclips Trailers" ismindeki youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır. 




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Yok bu filmi ne Anna ne de Zac kurtarır filmin fragmanı bile vasat iken filmin kendisi ne olur bilemem Ah bire sevgili yapsam bende sınıfta kaldı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.