-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Denizdeki Ateş Filmi (2016)

ads
ads

Denizdeki Ateş - Fuocoammare 2016 sinema filmi hakkında:


Filmin vizyon tarihi "8 Temmuz 2016" yönetmeni ise "Gianfranco Rosi" , Denizdeki Ateş filminin oyuncuları ise "şuan belirli değildir." film ortalama 1 saat 50 dakika sürmektedir. Türü ise belgesel içeriklidir.

Denizdeki Ateş Filminin özeti:


İtalya'nın Afrika bölgesine kadar çok yakınında toprağı olan Lampedusa isminde bir adada hayatını sürdüren bir balıkçı ailesini 20 yaşındaki evladı ile , gelen mültecileri tedavi eden bir doktorun kontrolünde, Avrupa'yı derinden sarsan mülteci krizi ve yaşanan büyük dramlar filmin ana konusunu oluşturmaktadır.

Denizdeki Ateş - Fuocoammare Filmin Fragmnını izle


Not: Bu video "01Distribution" ismindeki youtube kanalından alınmıştı.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Konusu gerçekten ilgi çekiciymiş. 8 temmuz baya uzak bir tarih ama eğer sinemalarda vizyona girerse mutlaka izlemek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Abi İtalyan sineması daha doğrusu Avrupa sineması gerçekten film çekiyor.Filmi alkışlıyorum ve herkese tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Konusu denizde geçen filmleri oldum olası sevmişimdir. Bu da o tarz bir filme benziyor. Bakalım nasıl bir film olacak, göreceğiz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.