-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sinema ile Geçen Günler

ads
ads
2014 filmleri içerisinde hem komedi, hem de dramın eş zamanlı olarak ilerleyiş gösterdiğini ve bu noktada da sizlerin hd film izle arşivinizdeki kalitenin de üst seviyelere yükseldiğini söyleyebiliriz. Özellikle de Oscar ödüllü yapımlar ile festival temalı yapımların eş zamanlı olarak harmanlandığı sene tanımına çok fazla yakışan bu yıl; sinema için nefes alan her sinefili bir hayli memnun etmektedir. 2014 filmleri ile birlikte 2016 yılı filmleri de birbirini takip eden işlevselliklerle ortaya gerçekten de sağlam işler çıkarmaktadır. En ünlü yönetmenlerin birbirinden kallitlei oyuncular ile çekmiş olduğu filmlerin dört dörtlük bir yapıya erişmesiyle birlikte de sizler izlenilen filmin final yazısı ile eş zamanlı olarak kendinizi çok ama çok iyi hissedebileceksiniz. O zaman sizler için hd film izle teknolojisine sahip olan bu filmler hakkında bilgiler sunmaya devam edelim.



Özellikle de bu filmlerin içerisinde yerli sinemanın da bir hayli dikkat çektiğini söylemek mümkün olabilir. Çünkü hem önceki sene, hem de 2014 senesi içerisinde Onur Ünlü rüzgarı sinema perdesini etkisi altına aldı diyebiliriz. Sen Aydınlatırsın Geceyi filminin akabinde İtirazım Var filmi ile Salman Bulut adında kendisine özgün bir karakteri seyirci ile tanıştırmış olan Ünlü sayesinde bizlerde sağlam bir polisiye izlemenin tadını doyasıya çıkarmış olduk. Tabii bunların yanı sıra ilk iki filmini komedide şekillendiren daha sonrasında ise Silsile ile sinemada büyük etkiler oluşturan Ozan Açıktan için de 2014 Filmleri arasında kendisine sağlam bir yer açtığını söylememiz mümkün olabilir. Özellikle de Karaköy semtinin sarı siyah tonlaması eşliğinde ilerlemekte olan bir gecelik film olan Silsile her sinema tutkunun film arşivinde yer vermesi gereken sağlam baş yapıtlardan biri olarak bilinmektedir. Animasyon açısından ise hem buruk, hem de keyifli bir sezon olduğunu söylememiz mümkün. Çünkü usta kalem Hayao Miyazaki Rüzgar Yükseliyor ile birlikte kariyerinin son filmini çizdiğini belirtti. Bunun içinde hem sinemaseverler, hem de çocukların bu yönetmenin yapıtları ile tekrar tekrar demlenmesi gerekecektir. Üstelik bu sezon içerisinde Miyazaki eserleri kadar Büyük Budapeşte Oteli filminin de izlenilmesi gerek filmler listesinde en üst sıralarda kendisine yer alması gerekmektedir. Pastel renklerin sinema perdesindeki yansıması olarak nitelendireceğimiz Wes Anderson çektiği film sayesinde pek çok ünlü oyuncunun sağlam bir kompozisyon içerisinde ilerlemesini sağlıyor. Üstelik anlatılan öykünün değişik kurgusallıklarla sonuca ulaştırılması da ortaya keyfi hiç eksik olmayan sağlam bir yapım çıkarmış oluyor. Bunların yanında da Bir Hurdacının Hayatı filminin hem belgesel, hem de kurgusallık açısından son zamanların en iyi işlerinden biri olarak tanımlanması gerçekten de hak edilen bir nitelik olmaktadır. Bunun için bahsetmiş olduğumuz bütün bu filmleri mutlaka izlemelisiniz.

Son olarak sinema ile yaşamaktan asla vazgeçmemenizi tavsiye ederiz. Çünkü izlenilen her yeni filmin insan gerçekçiliği ile kurgusal düzenin kısa bir özeti olduğunu söyleyebiliriz. Ki her yeni film ile birlikte hem sevdiklerinizle hoş vakitler geçirecek, hem de özlemiş olduğunuz evde film izle keyfine kavuşmuş olacaksınız. Bu keyif sizlerin belki de uzun zamandır arayıp da bulamadığınız sinema atmosferine kavuşturmuş olacaktır. Üstelik günün her anında güncel filmlerin yayını vermekte olan Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı izle adresimiz ile mükemmel film seyirliklerin keyfine kendinizi rahatlıkla bırakmanız yeterli olacaktır. Her daim en kaliteli olanı donmadan ve hd film izle tekniği ile sunmakta olan bu site ile film izlemenin tadına doyasıya ulaşacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.