-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Babalar Gününde Babanızı Mutlu Edecek 5 Özel Hediye

ads
ads
Önümüzdeki Babalar Günü geldiğinde, sevgili babalarımızı mutlu edecek, özenle seçilmiş bir hediye ile onu sevindirmeye hazır mısınız?

Bizi düşünen, yetiştiren, zor anlarımızda yanımızda olan, bizimle üzülen ve bizimle sevilen babalarımız en güzel hediyelere layık değil mi? Onu önümüzdeki babalar gününde nadide bir Babalar Günü hediyesi ile gülümsetebilirsiniz.

Sizler için babanıza sunabileceğiniz en seçkin 5 hediyeyi derledik. "Maksat düşünmek" demekle kalmayalım, ona muhteşem bir hediye sunalım!


Babalar Gününde Babanızı Mutlu Edecek 5 Özel Hediye


1 . Babalar ve Çocukları Temalı Ahşap Foto. Babanız ve sizin aranızdaki sevgiyi temsil eden "baba ve çocuk" temalı ahşap bir fotoğraf, babalar günü için hoş bir seçim olabilir. Özenle hazırlanmış, babanızın vitrinini süsleyecek bu harika tabloya baktıkça aranızdaki sevgiyi unutulmaz kılabilirsiniz.

2 . Canım Babama Köstekli Saat. Babalar günü için özel tasarlanmış köstekli saat. Hem nostaljik değere sahip, hem de üzerine kazınmış adıyla harika bir jest yapmanıza neden olabilecek kusursuz bir seçim olabilir. Babanıza bu özel gününde, unutamayacağı güzellikte bir saat sunmak istemez misiniz?

3 . İsme Özel Tükenmez Kalem. Eğer babanız iş yerinde ve gündelik hayatında kalem kullanmayı tercih ediyorsa, ona hoş ve zarif bir kalem hediye edebilirsiniz. Üzerinde yazan adıyla birlikte kullanabileceği bu kalem, farklı bir hediye olarak kendisini mutlu edebilir.

4 . Babalar Günü Hediyesi Baba Kız Tişörtü. Babalarına duydukları sevgiyi pekiştirmek isteyen bayanlar için özel olarak hazırlanmış Baba Kız tişörtleri. Üzerinde resim ve yazıyla süslenmiş bu tişörtler, babanıza bu özel günde sunabileceğiniz, renkli ve eğlenceli bir hediye seçeneği olarak hoş olmaz mı sizce?

5 . Yılın Babası Oscar Ödülü. Babanıza hoş bir sürpriz yapmaya ne dersiniz? Bu eğlenceli hediye ile kendisini yılın babası ilan edebilirsiniz. Her baktığında sizi hatırlayacağı bu farklı hediyeyi babalar günü için şimdiden ayırtabilirsiniz.

Bu Hediyeleri Nereden Edinebiliriz?


Bunların yanında yüzlerce farklı hediye seçeneğine ulaşmak için hemen www.hediyesepeti.com adresine gidebilir, uygun fiyat ve kaliteli ürün seçeneklerini bir arada bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. babalar günü yaklaşmış, gerçekten unutmuştum, hemen verdiğiniz siteden hediye bakayım, babam için güzel birşeyler bulabilirim umarım.

    YanıtlaSil
  2. babalar hep mahsun ve garip kalıyor babalar gününün ne zaman olduğunu bile unuttuk desem yalan olmaz.

    YanıtlaSil
  3. kara kara düşünüyordum ne hediye alsam diye gerçekten çok güel bir fikir vermişisniz :) özellikle ahşap temalı foto harika babamında beğeneceğini düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Keşke babalar günü ne zaman diye de belirtseydiniz böyle ayrıyetten googlelamak zorunda kalmazdık

    YanıtlaSil
  5. Baba, anne kadar samimi olamadığımız, resmiyetle sevginin birleştiği noktada, neden bilinmez ama hiçbir zaman veya çoğu zaman sarılamadığımız herkesin hayatındaki en büyük kişiliktir.

    YanıtlaSil
  6. Varken değeri bilinmiyor fakat bu dünyadan gittiklerinde anlıyoruz maalesef ki babalarımızın değerini. Sizlere bir önerim var lütfen hayatta iken onların kıymetini bilin ve her dakikanızı onlarla geçirmeye çalışın.

    YanıtlaSil
  7. Babam gün içinde kesin kalem kullanıyor o yüzden bende isme özel tükenmez kalem düşünebilirim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.