-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Altı Üstü Web Sitesi Demeyin

ads
ads
Web Sitesi kimilerimiz için ticaretinin temel dayanağı kimileri için hobi kimileri için olmasa da olur gözüyle bakılan bir zorunluluk. Ama mesele o kadar basit değil. Zira hangi sektör olursa olsun internet dünyası, yüzyıllardır devam eden tüketiciye ulaşma anlayışını değiştirerek tüketici tarafından ulaşılabilir olma alternatifini öne çıkarttı. Tüketiciler artık bir ürün ya da hizmeti alacakları zaman ilk başvuru kaynağı olarak interneti kullanıyor, en yakın mağazadan ürün alacağı zaman bile fiyat kıyaslaması yapmak için interneti kullanmaktan imtina etmiyor. Hatta bir teknoloji mağazasına giren tüketici, almak istediği ürünün özelliklerini cep telefonuyla internet üzerinden sorguluyor ve ürün yorumlarını inceliyor. 

Altı Üstü Web Sitesi Demeyin


Özetleyecek olursak, internet dünyası tüketicinin yani doğrudan müşterinin ürün ve hizmetlerinize kolay yoldan ulaşabilmesini sağlayan çok önemli ve oldukça popüler bir araç. Elbette internet dünyasında yerinizi alabilmeniz için ihtiyacınız olan şey müşterileriniz size ulaşmasını sağlayacak, yani müşterileriniz tarafından ulaşılabilecek bir web sitesi.

Web Sitesi diyip geçemiyoruz malesef. Zira alelade bir web sitesi, yüzbinlerce rakibi arasından sıyrılarak hedef kitlenizin karşısına gelmiyor. Arama motorları, web sitelerinin kalitelerine göre pek çok kıyaslama yaparak en kaliteli alternatifleri öncelikli olarak kullanıcılarının karşısına getiriyor. Evet, işte kilit nokta burası; kaliteli bir web sitesi demek, arama motorlarında üst sıralarda görünen, müşteriyi ya da ziyaretçiyi ikna edebilecek, basit bir web sitesi ziyaretini sıcak satışa dönüştürebilecek bir web sitesi demek oluyor

Peki bu nasıl olacak? Şöyleki; Öncelikle gerçek anlamda kaliteli bir web sitesine sahip olmalısınız. Korkmayın, bunun için büyük yatırımlar yapmanıza gerek yok. Hemen Hazır Web Sitesi bağlantısını tıklayıp bir web sitesine sahip olabiliyorsunuz. Buradaki hazır web sitesi tasarımlarından birini seçerek sadece 15 dakika içerisinde kaliteli ve güçlü bir web sitesine sahip oluyorsunuz. Ardından yönetim panelinizden ürün ve hizmetlerinize ait bilgileri giriyorsunuz. Kendinize özgü, size özel bir Kurumsal Web Tasarım çalışması tercih ediyorsanız bu işi 7-21 gün içerisinde de hazırlayabilirsiniz.

Evet, internet dünyasına ilk adımınızı attıktan sonra yapacaklarınızı kısaca özetleyelim;

- Ürün ve hizmetlerinizi uzun uzun anlatın. Arama motorları emek sarf edilmiş web sitelerini kolayca algılar ve hakkını verir. Biryerlerden kopyalanmamış, tamamen sizin zihniniz ve kaleminizden dökülen yazılar olmasına dikkat edin.

- Bir sosyal medya hesabı oluşturun ve firmanız ile ilgili güncellemeleri sosyal ağlardan kullanıcılarınıza tanıtın. Bu sizi samimi ve işine değer veren bir firma olarak gösterir.

- Google Maps ve Yandex gibi haritalara kaydolun. Böylece müşterileriniz size daha kolay ulaşabilir ve sizin yakınlarınızda bulunan ve sizin ürün ve hizmetlerinizle ilgilenen kişiler haritalardan yaptıkları aramalarla müşteriniz olabilir. Belkide sizi arayan ama sizin orada olduğunuzdan haberi olmayan onlarca müşteriyi kaçırıyorsunuzdur!

- Bu işlemlere günde sadece 1 saat ayırın ve internet üzerindeki güncel durumunuzu, ziyaretçi istatistiklerinizi takip edin. Göreceksiniz, sizde daha çok kazanmaya başlayacaksınız ve internet teknolojilerine bakış açınız önemli ölçüde değişecek.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. Çok faydalı bir yazı olmuş. Adeta rehber niteliğinde denilebilir.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ilgimi çeken bir alan. Kendi bloğumu oluturup kendi yazılarımı paylaşmayı çok istiyorum. Fakat bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, yazınız çok faydalı olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Hazır web sitesi tasarımları özellikle şirket profilleri için hem uğraşmadan hem de kolayca site oluşturma şartından kurtulmayı sağlıyor

    YanıtlaSil
  4. yazıyı çok beğendim yeni başlayanlarrneler yapılması gerektiği hakkında buradan bilgi sahibi olabilirler.

    YanıtlaSil
  5. Web site kuracaklara öncelik olmuş. Yazınızda her ince detayı açıklamışsınız teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. bir web tasarımcı olarak geçerkten web sitesi demek büyük bir uğraş gerektireiyor örneğin bir dükkanın vitrini gibidir interface eğer onu iyi yapamamışsanız zaten pek fazla bir şey beklemeyin sitenizden derim.

    YanıtlaSil
  7. Konu başlığında da belirtildiği gibi web site diyip geçmemek lazım şahsen ben girdiğim bir sitenin temasına göre not veriyorum görsel ne kadar güzel olura o sitede ona göre dururum bilgi arayışımı sürdürürüm

    YanıtlaSil
  8. Bir site için en önemli unsurlardan biri iyi ve hızlı temanın olması gerekiyor. Kurumsal bir site için özel bir tasarım daha çok yakışır.

    YanıtlaSil
  9. Websitesi açmak isteyenler için oldukça faydalı bir yazı. Ben şahsen sitemde bu yazılan özelliklerin bir çoğuna dikkat ediyorum. Tasarım yetmez yayınlanan yazıların da içi dolu ve faydalı olması gerekir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.