-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'e Karşı Filmi (2014)

ads
ads

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'e Karşı - Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo 2016 filmi:


Film tür olarak "Animasyon , Aile , Komedi" içeriklidir. Filmin yönetmeni "Javier Fesser", Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'e Karşı Filmini seslendiren kişiler "Karra Elejalde , Mariano Venancio , Janfri Topera , Gabriel Chame , Emilio Gavira" , Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Cachondo filminin izlenme süresi ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. 2014 - İspanya Yapımı sinema filmidir. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise "1 Temmuz 2016".

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'e Karşı Filminin Özeti:


Yönetmen koltuğunda oturan Javier Fesser'in , gizemli bir suç işleyen kişinin kontrol altına alınması çok zor olan,  bir kahkaha üreterek çevresindekileri bu sayede normal insanlıktan çıkartıp delirtiyor. Bu garip yöntemlere sahip suç makinesini yok etmek için devreye kendine has karakterleri ve yöntemleriyle suçluya krşı yaklaşan Mortadelo ve Filemón ikilisi girmektedir.

Dörtgöz ve Keltoş Ucube Jimmy'e Karşı Filminin Fragmanını İzle



Not: Bu video "Trailers In Spanish" adındaki bir youtube kanalından alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Dortgoz ve keltos ucube jimmye karsi filmi cocuklar tarfindan ilgi gorecek bir film gibi gozukuyor

    YanıtlaSil
  2. Animasyon filmleri ile aram pek yoktur ama bu film hoşuma gitti izlenebilecek bir film fragmandan da belli olduğu gibi film çıksın bir bakalım nasılmış

    YanıtlaSil
  3. anmasyon filmlerine gerçekten hayranım, özellikle yeni çıkanlarda çizimler çok güzel, bu filmi bilmiyordum en kısa sürede izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Eskiden animasyon filmlerini çok izliyordum. Arabalar, buz devri, madagaskar hayla favorilerim :)

    YanıtlaSil
  5. Animasyon sınıfına girebilecek bu film hollywood animasyonlaruna alternatif arayanlara ideal

    YanıtlaSil
  6. Animasyon filmleri çok seviyorum ve özellikle avrupa yapımı animasyonları çok başarılı buluyorum. Toon özelliklerine sahip bu film de çok güzel görünüyor. Vizyona girse de izlesek denilecek türden.

    YanıtlaSil
  7. yine bir animasyon, gerçekten animasyon filmlerini seviyorum, yönetmenler çok güzel bir kurgu yaratıyor, yapımcı ekip ise ayrı bir keyif katıyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.