-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Gece Işıltısı Şıklığı

ads
ads
Gündüzleri kadar geceleri de aynı ışıltı ve şıklığı yakalamak adına ister kısa, ister uzun, ister sade, ister payetli her çeşit gece elbisesi, yerine göre giyildiğinde sizi gecenin en çekici kadını yapacaktır. Önemli olan her kadının kendine uygun abiyeyi bulabilmesidir. Kendinizi gecenin prensesi olarak görmek için, gideceğiniz mekana göre giyeceğiniz abiye çok önemlidir. Abiyenizin vücudunuza uygun olması, abiyeyi taşıyabilmeniz açısından dikkat edilmesi gereken bir noktadır.

Tarzsec.com ‘da yer alan abiye ürünleri arasında benzerlikler ve bu yıl moda ürünleri ile biraz olsun fikir sahibi olabilirsiniz.


Düğün Abiyeleri

En şatafatlı ya da dekolteli giysilerin cesurca sergilendiği mekanlar olan düğünler, özellikle düğün yakın bir arkadaş ya da akrabaya ait ise abiyenin daha da özenilip şeçilerek giyildiği yerlerdir. Yakın tanıdıkların düğününde uzun abiyeler tercih edilirken biraz daha uzak olan akraba ya da arkadaşların düğününde kısa abiye elbiseler tercih edilmektedir. İster düz uzun, ister balık, ister diz üstü, ister diz altı sayısız abiye seçenekleri ile seçim şansı hem yükselmekte hem de kararsızlık yaşanabilmektedir. Kır düğünlerinde de gösterişin ön planda olduğu abiyeler seçilebiliyor olsa da sahil düğünlerinde bu denli abartıya kaçmamak doğru olacaktır. Onun yerine renkli bir elbise ya da mevsime uygun bir kombin ile de sahil düğünlerinde göz kamaştırılabilmektedir.

http://www.tarzsec.com/kadin-giyim-abiye burada yer alan ürünlere de baktığımız en çok satılan abiye modellerinin neler olduğunu görebiliyorsunuz.


Gece Işıltısı Şıklığı



Parti Abiyeleri

Parti abiyelerinde önemli olan partinin konseptine uygun olan elbiseye karar vermektir. Partinin özel bir konsepti olabileceği gibi herhangi bir konsepte sahip olmayadabilir. O zaman kısa elbiseler ya da ipek bluzlar tercih edilirken olmazsa olmaz topuklu ayakkabılar ile bu kombinler tamamlanabilir ve gecenin en şıkları arasında yer alabilirsiniz. Burada da önemli olan elbisenin ,eğer kapatılması istenen bir bölge varsa, onu gizliyor olması ve vücudu daha düzgün gösterecek, hatların daha net ortaya çıkacağı türden seçimlerin yapılması öncelikli gelmektedir.


Gece Işıltısı Şıklığı  1


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. çok güzel modeller var gerçekten, bayan arkadaşım için düşünüyorum en kısa sürede kendisi ile mukayese yapacağım. kaynağı beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Abiye elbise isi cidden sorun bayanlar aylarca abiye arayabiliyorlar umarim bu site cok ise yarayacaktir

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.