-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kravat Modelleri

ads
ads
Küçüklü yaşlardan itibaren okul zamanlarında ilk öğretimden orta öğretime geçişte bizler hepimiz kravat takardık. Ve hoşumuza da giderdi. Bazen komiklik olsun diye kısa veya daha uzun şekilde yapabilirdik. Tabi ilk başlarda bu durum bize çok zor gelse de özellikle kravat bağlamakta çok zorlanırdık. Ancak bilen kişiler sayesinde bir kaç deneme ve öğretme ile artık kendimiz kravatlarımızı bağlar vaziyete gelmiştik. Gün geçti devran döndü. Okul hayatı bitti ancak kravat modası kolay kolay bitecek bir aksesuar olmadığını çok kolay şekilde idrak edebiliriz.


Kravat Modelleri


Yıllardan sonra üniversite, master şu,bu derken iş hayatına atılırız ve bu zamanda iyi bir kariyer yapmış olarak görevimize başladığımızda şıklığımız açısından ve görev yapılan yere uygun olarak kuralları ile kravat takmak mecburi alanlar mevcuttur. Neredeyse tüm kamu personelleri kavat takarlar. Yaz aylarında buna bir serbestlik getirdikleri olur.


Bunun haricinde tabi ki sadece iş hayatında kravat takılmıyor. Özel günlerde ve gecelerde şıklık için ve ortama  uyum sağlamak amacı ile   bu tür aktivitelererde  bulunmaktayız.  Bunlardan en önemlisi ise bir  düğün veya  önemli bir yemek,  toplantı gibi bir yerlere davet edildiğimizde   takım elbise ile  uyumlu olacak şekilde  ihtiyacımız olan Kravat  Mendili olmazsa olmazlardandır. Bunu zaman zaman denedim mendil olmadan ve mendilli olarak ikisi arasında çok fark var. Kravat  Mendili  ile daha özenli, şık, zarif ve göz alıcı olmak çok mümkündür.

Her zamanki gibi konularımızda sizlere faydalı olacak bilgileri sunmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bunun için ise  tavsiye edebileceğimiz  "birdunyakravat.com"  adresini ziyaret etmeniz. Kravat modelleri, çeşit  çeşit, renk renk aynı zamanda Ucuz Kravat modellerini bulabileceğiniz siteden gereksinimlerinizi tamamlayabilirsiniz. 

Teknolojinin çok hızlı gelişmesi artık insanları  sanal alışverişlere başlattı. İnternet dünyası ne kadar hızlı olsa bile insanlarda tam tersine o kadar yavaşladı ve tembelleşti diyebiliriz. Bu yüzden tek tık ile  alışveriş yapmak isteyenler  böyle kaliteli ve güvenilir siteleri tercih ederek istediği modele, renke  ve daha  detaylı şekilde görsellere bakarak seçimini yapabilmektedirler. 

Burada yer alan birçok kategori vardır. Bunlardan en önemlisi ise  kravatın sonrasında gelen Papyon Modelleri bulunmaktadır.  Papyon takım albiseye en çok yakışan ve daha modern bir  görünüm sağlayan aksesuar olarak bilinir.  Tabi seçim sizin istediğiniz fiyatlara, renklere, çeşitlere ulaşmanın tek tık ötede.  Ben inceledim oldukça uygun fiyatlar yer almaktadır. 

Dilediğiniz gibi siteyi gezerek modeller bakabilir,  sepete ürün ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda hediyeleşmenin ne denli iyi bir şey olduğunu biliyorsunuz. Hediye etmek amacı ile bir arkadaşınıza, eşinize, dostunuza veya bir tanıdığınıza  hediye etmek amacı ile  bir ufak hediye gönderebilirsiniz. 


Sonuç olarak bir dünya kravat ismi ile ün salmış bu alışveriş platformu ile sizlere iyi alışverişler dileriz. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Sadece okul zamanı değil iş hayatlarında da erkeklerin bolca tercih ettikleri bir aksesuar kravat. Takım elbiselerin ayrılmaz tamamlayıcısı.

    YanıtlaSil
  2. işyerinde klasik kravat takmak istemiyordum, slim kravatları da her yerde bulmak zor. fakat verdiğiniz kaynakta güzel alternatifler buldum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.