-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » BELEDİYE İLAÇLAMA

ads
ads
Belediye ilaçlama hizmeti evinizde işlerinizde oluşan ve oluşabilecek böcek fare pire kene karınca ve diğer haşere türlerine göre haşere ilaçlama hizmeti vermektedir.  Belediyelerin bundan yıllar önce ev ve iş yerlerinde yaşamsal alanlarda oluşan haşerelere karşı belediye ilaçlama hizmetini vatandaşlara sunmaktaydı. Ama resmi gazetede yayınlanan yasa gereğince ilçe belediyelerin belediye ilaçlama yapması yasaklanmıştır. Belediye ilaçlama hizmetini İstanbul büyük şehir belediyesinden alınan ruhsat ile firmamız belediye kalitesinde belediye ilaçlaması için yetkili belediye haşere ilaçlama firmasıdır.

BELEDİYE İLAÇLAMA


Belediye ilaçlama konusunda belediyelerden hiç bir eksik yönü bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımızın güven ve ekonomik olarak evlerinizi iş yerlerinizi ilaçlatabilirsiniz. Bazı firmaların belediyeden ruhsatı olmadan Wep sitelerine belediye ilaçlaması belediye böcek ilaçlaması gibi tanıtım yazıları yer almaktadır, Bu tip durumlarda kesinlikle rağbet etmeyin bizi arayın gerçek belediye ilaçlama hizmetinden yararlanın, unutmayın korsan firmalara yaptıracağınız belediye ilaçlama sevdiklerinizin ve sizin hayatınızı tehlikeye atabilir.

 Bedava belediye ilaçlama veya ücretsiz ilaçlama hizmetini İstanbul büyük şehir belediyesi yapmaktadır. Yapmış olduğu bedava ilaçlamalar arasında belediye sokak ilaçlama belediye kanalizasyon ilaçlamasıdır. İnsanların yaşamsal alanlardaki haşerelere karşı Clean ilaçlama şirketimiz belediye ilaçlama  hizmeti veya belediye ilaçlama servisi vermemektedir. Yetkili olarak belediye ilaçlama, Belediye böcek ilaçlama ve İstanbul belediyesi ilaçlama servisi hizmeti vermekteyiz.  wep sitemize gelerek sitemizi ziyaret edebilirsiniz http://www.cleanilaclama.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.