-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Boğazda Tekne Turu

ads
ads
Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Tekne Turu, günlük olarak deniz ve gezintiyi birlikte insanlara sunan mükemmel bir hizmettir. İnsanların kaynaşmaları ve yazın sıcağında eşsiz dostluklarla birlikte beraber vakit geçirebilecekleri, arkadaşlarınızla katılarak eşsiz anılara imza atacağınız bir hizmettir.Boğazda Tekne Turu sayesinde, mükemmel manzaraları, karadan göremeyeceğiniz farklı alanlara kavuşabilir, eğlencenizi ve merakınızı mükemmel biçimde giderebilirsiniz.

Boğazda Tekne Turu


  Tekne Turu İstanbul, İstanbul’un eşsiz görüntüsü ve tarihi mekanlarını sizlere sunacak, aynı zamanda Boğazda mükemmel denizin tadını çıkartmanız için sık sık duraksayan olan Tekneyle birlikte, hem yüzebilecek; hem de yeme içme gibi ihtiyaçlarınızı sınırsızca giderebileceksiniz. Tamamen profesyonel ve uygun fiyat avantajıyla sizlere sunulacak olan eşsiz hizmetimizle beraber, Tekne Turu farkını sizlerde yaşayabilirsiniz.


Tekne Turları, daima eğlenceyi ve farklı kültürden insanlarla eğlenmenin tadını sizlere sunan etkinliklerdir. Bu nedenle, istediğiniz zaman istediğiniz sayıdaki arkadaşınızla eğlenebileceğiniz mükemmel zamanlar geçirebileceğiniz bir birlikteliğe ulaşabilirsiniz. Boğazda Tekne Turu, İstanbul’u deniz üzerinden seyrederek boğazın serin sularında denize atlayarak serinlemek isteyenlerin uğrak yeridir. Sizlerde bunaldığınız zaman mükemmel menü seçenekleriyle birlikte Yemekli Tekne Turu seçimleri yaparak; hem sıcak havadan kendinizi koruyabilir, hem de monoton yaşantınızdan kurtularak harika zamanlar geçirebilirsiniz.


 Dilediğiniz zaman rezervasyon yaptırabilir, sabahtan akşama kadar eğlencenin tam olarak doruğunu görebilir ve yaşayabilirsiniz. Eşsiz ve tarifi imkansız bir eğlenceye atılabileceğiniz bu mükemmel fırsatlarla sizlere sunulacak olan kaliteli hizmeti sakın kaçırmayın.www.bogazdatekne.com adresinden iletişime geçip hemen arayın, sizlerde rezervasyon yaptırarak, İstanbul boğazının eşsiz güzelligi altında bu eğlencenin tadını çıkartın. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Tekno turu diyip gidip her firmadan almamak lazım . Sonra boğaz turu yapıcam diye rezil olmak var

    YanıtlaSil
  2. Havaların acayip ısındığı bu havada boğaz turu ferah ferah iyi gelecektir herkese. Fakat firmayı doğru seçmek lazım. Kimisi yemekli kimisi yemeksiz oluyor. İftarda gezintiye çıkartan turlar bile var.

    YanıtlaSil
  3. İstanbul'a gezmek için gittiğimde tekne turuna katılmıştım. Sıcak havalarda gerçekten güzel olur. Ben kışın gitmiştim.

    YanıtlaSil
  4. ahhh ahh bide pahallı olmasalardı da bu zevki heycanı herkes yaşayabilseydi boğazda tur gerçekten güzel tavsiye ederim imkanı olanlar hemen yapmalı bence

    YanıtlaSil
  5. Bu sıcaklarda klimanın altında dışarı bile çıkmak istemiyorum. Ramazan ayından sonra boğazda tekne turu muhteşem olur. Özellikle İstanbul'a daha önce hiç gitmeyenler boğaz turuyla şehrin tüm güzelliklerini görebilir. Tabi bunları yaparken havaların biraz soğumasını beklenebilir.

    YanıtlaSil
  6. Bir keresinde iki saatlik boğaz turuna katılmıştım, katılmak isteyenlere tek tavsiyem üstü açık tekneler ile tura katılmayın, yazın sıcağında gerçekten çok kötüydü iki saat boyunca güneşin altında beklemek...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.