-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sabo Terlik ve Bilmeniz Gerekenler

ads
ads
Bir önceki yazımızda biz sabo terlik hakkında biraz bilgi vermiştik. Bu konumuzda  sabo ile ilgili bilgiler vereceğiz.

Peki nedir bu sabo terlik ve sabo kelimesi nereden geliyor kısaca özet geçelim: 

Bu kelime işçiler tarafından yapılan  protesto ile ortaya çıkmıştır. Ve çıkış yeri İngilteredir.  Ve bu terlikler ilk olarak İngiltere'de işçiler tarafınca giyilmiş olup günümüze kadar gelmiştir.

Genel olarak  takunyaya benzerliği ile dikkat çekerler bu terlikler ve makinelere karşı sabote edilmekteydi. Sabotaj kelimesinden gelmektedir bu söylemin özü. 

Sağlık insanlar için çok önemli bir durumdur. Ancak bizler pek sağlığımıza dikkat edenlerden  değiliz. Her ne tür alanda olursa olsun sağlığımızı düşünmeliyiz. Hani derler ya "Yaşlanmadan önce gençliğin değerini, zenginken bunun değerini ve hasta olmadan önce  sağlığın değerini biliniz. Ben tam olarak cümleyi net şekilde ifade edememiş olabilirim. Fakat sağlık gibisi yok. Bunu ancak hasta olduğumuz zaman anlayabiliyoruz. 


Sabo Terlik ve Bilmeniz Gerekenler


Artık günümüzde birçok alanda sabo terlikleri giyilmekte özellikle hastahanelerde bunlara çok sık denk gelirsiniz eğer ki dikkat ettiyseniz tabi.  Her insan her bazı terliklerle  rahat edemezler. Özellikle ayaklarında sorun olan kişiler rahatsız olurlar ancak bu anatomik yapısı olan sabo terlikler sayesinde oldukça rahat ve çok iyi bir hizmet veriyor. 

Eğer sizlerde ayaklarınızın sağlığını düşünen bir insansanız,  sabo terlik
alacaksanız mutlaka orjinal olmasına dikkat etmeniz gerekir. Çakma olanları genelde  piyasa da mevcuttur bunu kolayca ayırt edebilirsiniz.  En basiti fiyatına bakacaksınız, eğer çok ucuz ve normallerden daha cuzi ise uzak durmanız önemli.  Ayak sağlığı her şeyden önde gelir diyebilirim. Bu yüzden paranıza kıymanız size fayda olarak dönecektir. Fiyatı ne olursa olsun iyisini almanız hem kalite açısında hemde rahatlık açısından sizi ferahlatacak ve verdiğiniz paranın karşılığını gördükçe sevineceksiniz.


Ben sürekli bu konularda araştırmalar yapar ve insanlar için faydalı olan yerleri sizlere tavsiye ederim. Bu konumda da "http://www.eceform.com" isimli bir e-ticaret sitesine denk geldim ve ürünlerin orjinal olduğu apaçık belli olduğu gibi herkesin de bunu anlayabileceği şekilde hiç bir şekilde insan hakkına girebilecek bir insan olmadığını müşahade etmiş bulunmaktayım ve sahibi ile tanışan bir insan olduğumdan dolayı tavsiyemdir.

Sabo terlik almak isteyenlere önerimizdir. Birçok müşteri memnuniyeti ile kendi alanında çok iyi yerlere gelmiş ve herhangi sıkıntı yaşanmamış olan http://www.eceform.com isimli siteden alışveriş yapabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. 7'sinden 70'ine, doktorundan hasta bakıcısına kadar hastane çalışanlarının ayağındaki üniformadır ve yıllardır rahatlığı ile personelin değişmezidir. İsmini bir çok kişi bilmez. Onun ismi hastane terliğidir :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.