-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çeviri Blog’da Neler Var?

ads
ads
Yabancı dil öğrenmek için özel dersler ile birlikte yararlanılacak kaynaklar da önemlidir. Çeviri blog hayatımızda genel olarak güncel yabancı dil kullanımı üzerinde durur. İş hayatında sektörel olarak diller bir ihtiyaç olabildiği gibi özel bir ilgi alanı olarak da yabancı dillerin gelişim süreci aynı zamanda bir bilgi ihtiyacını ortaya çıkarır. Bu bilgi ihtiyacına karşılık olarak, bir dilin gereksinimlerini blog yazılarımızda ele alırken farklı eğitim düzeylerindeki kullanıcılarımıza hitap etmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle ele aldığımız konular açık ve net, anlaşılabilir bir üslup ile kullanıcılarımıza sunulur.

Çeviri Blog’da Neler Var?


İçerisinde yaşadığımız toplumun teknolojinin de gelişmesiyle birlikte iletişime önem vermesi ve  bununla birlikte ihtiyaç duyulan dil eğitimi toplum içerisindeki bireylere farklı türden kazanımları sağlar. Örneğin bazı iş kollarında İngilizce, Almanca gibi diller önem kazanır. Bu durumda kişinin ilgili yabancı dillerde kendisini geliştirmesi önemlidir. Bunun için doğru kaynak kullanımı önemli olduğu kadar, verimli bir öğretim yöntemi kullanan kaynak tercih etmek de bir o kadar önemlidir.

İngilizce, Almanca, İspanyolca, Rusça yada Kürtçe; tüm diller için ayrıca bir etkili öğretim yöntemleri uygulanabilir. Bu nedenle doğru kaynak seçimi önemlidir. Çeviri blogumuzda sıraladığımız önemli ipuclarını ele alıyoruz. Çünkü bir dili sadece dil bilgisi (grammer) çalışmaları ile öğrenmek, çoğu kişi için zorlu bir süreçtir. Bu süreçin daha kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmesinde önemli olan ise genelleyici ve öğretici farklı yöntemlerin uygulandığı yazılı yada görsel kaynakları kullanmak, bu kaynaklar ile birlikte önemli ipucları üzerinde durmak gerekmektedir.


Öyleyse yazılarımızı ve ele aldığımız konuları, çeviri blog açısından değerlendirirsek; hem verimli bir bilgi kaynağı hem de dil öğreniminde büyük kolaylıklar sağlayacak ipuclarının ele alındığını söyleyebiliriz. Elbette ki bu çalışmalar hem ilk-orta-lise-üniversite düzeyindeki öğrenciler hem de iş hayatında yada hobi olarak dil öğrenimi gerçekleştiren herkes için uygun bir sunumla gerçekleştirilmektedir. Günümüzde bu yöntem artık bir ihtiyaç haline gelmiştir. Önemli dil bilgisi notları, yabancı dil dersleri ile birlikte, iletişim kurmanın kolaylığını keşfedebilmenizi sağlayacak ipuclarını derledik. Kısaca konular arasında gezinti yapmak yada uzun uzadıya belli bir konuda detaylı anlatımları gözden geçirerek; kafanıza takılan sorulara cevap bulmak ve kendinizi geliştirmek tamamen size kalmış!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Yabancı dil öğrenmek yaş ilerledikçe zorlaşıyor. bu durumda da bu gibi bloglara ihtiyaç artıyor. Yabancı dil iş hayatı için çok önemli. Gereken değer verilmeli.

    YanıtlaSil
  2. İsteyene internet te her türlü ingilizce öğrenme sitesi var. Önemli olan öğrenme isteği

    YanıtlaSil
  3. İngilizcede saatleri söylemekte bende zorlanıyordum ezberlemek lazım.

    YanıtlaSil
  4. İlkokuldan lise sona kadar aynı şeyleri öğreniyoruz. Okul dönemi ezberle yazın unut. Pratik yok çünkü. Böyle uygulamalar yabancı dil öğrenmek isteyenler için güzel bir fırsat.

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle ingletereye bir arkadaşım gitti geldi 6 ayda sökmüş konuşmayı,zaten herşey partik diyor oda.Siteyi ziyaret ettim güzele benziyor..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.