-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Güvenli Oyun Sitesi frivoyun1.net

ads
ads
Günümüz teknolojisiyle artık sokaklarda çocukları göremiyoruz, çünkü çocuklarımız artık evde tablet ve bilgisayar başlarında oyunlar oynayarak, videolar izleyerek zaman geçiriyorlar. Bazı durumlarda ve bazı çocuklarda bu durum bağımlılık noktasına gelmiş olsa da çocuklara kızmaya pek hakkımız yok çünkü artık eskiden olduğu gibi sokak aralarında, mahallelerde oyun oynayacak yer kalmamış durumda. Heryer araba,apartman vs..



Siz ebevynler olarak çocuklarınızı bilgisayar başında kontrol etmekle yükümlüsünüz. Her ne kadar oyun sitelerinde oyun oynamaya çalışsalarda çocukların ahlaklarını bozabilecek oyun video sitelride mevcut. İşte tam bu konuda bizim size önereceğimiz gayet güvenli ve sadece çocuk oyunları içeren frivoyun1.net Çocuk oyun sitesi.. Site içerisinde her yaşa uygun oyunlar, kızlara özel kız oyunlar, erkeklere özel oyunlar bulunmkatadır. Son zamanlarda artık çocuklarında friv oyun deyince aklına gelen ilk site olan frivoyun1.net hergün yenilenen içeriği ile sizlere sınırsız eglence sunmaktadır.

Friv oyun sitesinde siz çocukları birbirinden güzel yüzlerce oyun beklemektedir. En sevdiğiniz oyunların en yeni adresi oyun friv oyun 1 sizlere hergün yepyeni oyunlar sunmaktadır. Çok beğenilen pou oyunu, recep abiye sor oyunu, tom kedi oyunu, kinm milyoner olmak ister oyunu, şirinler, dolmuş şöförü, araba oyunları ve daha fazlası

En Güvenli Oyun Sitesi frivoyun1.net  1


Bu güzel oyun sitesindeki en güzel oyun olan

pou oyunu

nu sizlere biraz anlatacağım.
Pou oynamak için doğru adres olan friv oyun 1 sitesindesiniz. Sevimli pou karakterlerimizle çok keyifli zamanlar sizleri bekliyor tabiri caizse pou sizi çağırıyor :) Bu güzel pou macerasında pou karakterine yapması gerekler konusunda yardımcı olacaksınız. Oyun sırasında sizden istenenleri "fareyi" kullanarak yapın. Daha fazla pou oyna için ekranın altındaki benzer oyunlara göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. aslında frivoyunlar güzel oluyor pratik ama çok fazla ön bilgi göremiyorum mesela küçük bir resme bakarak oyuna girmeye çalışıyorum ancak o küçük resim çoğu zaman aldatıyor..

    YanıtlaSil
  2. Çocuklarımız artık sokak yerine hep bilgisayar ortamında oyun oynuyorlar. Hal böle iken güvenlik te ön plana çıkıyor

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel oyunlar var ya çocukluğuma döndüm adeta oyna oyna bitiremedim gerçekten hergün oynarım heralde bu oyunları ben

    YanıtlaSil
  4. Çocukluğumuzu hepimiz saatler boyunca oyun oynaraka geçirdik.Benim çocukluğumda friv ve oyun1 vardı onlarda takıılıyordum.Hayatımın en güzel zamanlarıydı onlar.Friv oyunda çok güzel,şuanda çoğu kişi o sitede.

    YanıtlaSil
  5. Pou oyununu telefonda oynuyordum önceden 100. levele kadar gelmiştim sıkılınca sildim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.