-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » RayKonsept

ads
ads
RayKonsept, kişiye özel tasarımlar ve A kalite hizmeti ile İstanbul içinde hizmet vermekte olan mimari dekorasyon firmasıdır. Geçmişten günümüze kadar gelen çalışma azmiyle raylı dolap sistemlerinin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Kaliteli, oldukça kullanışlı, hayran kalacağınız kadar estetik ve uzun ömürlü raylı dolaplarla evlerinizi daha kullanışlı mekanlar haline getirmekteyiz.
Neden RayKonsept?
  • Yıllardır kaliteli hizmet vermenin gururu içerisinde sınıfının öncüsü olarak Türkiye’nin en kullanışlı, estetik ve dayanıklı raylı dolaplarını RayKonsept üretir.
  • Müşteri memnuniyeti ve mutluluğu daima ön planda geldiği için, üretimde kaliteye, satışta güvenceye, fiyatta uygunluğa, kullanımda dayanıklılığa dikkat ettiğimiz gibi; satış sonrasında da teknik desteğe önem veririz.
  • Bilgisayar destekli yapılan tasarımlarımızın hepsi alanında bir numara olan üretim ekibimiz tarafından üretilmekte, montaj ekibimizin tecrübesine emanet edilmektedir. Bunun yanı sıra tasarım ve üretimde emek veren deneyimli personelin tamamı düzenli olarak eğitime tabi tutulmaktadır. Son teknolojik gelişmelerden haberdar olmaları ve bunları en güzel şekilde uygulamaları sağlanmaktadır.
  • Raylı dolap üretiminde kullanılan malzemelerin insanların sağlığını tehdit etmemesine özellikle dikkat ederiz.
  • Müşterilerimizin raylı dolaplarını uzun yıllar güven içerisinde kullanabilmesi adına, üretim ve montajda kullanılan minik vidaların bile en yüksek kalitede olmasına özen gösteririz.
Sipariş İçin Buluşma ve Tasarım
İhtiyacınız olan özel tasarım raylı dolap talebinizi değerlendirebilmemiz için sizi İstanbul Kadıköydeki mağazamıza davet ediyoruz. Tamamen size özel bir tasarıma karar verebilmek adına tasarım ekibimiz ile istekleriniz doğrultusunda tasarım örnekleri oluşturulmakta. Çalışma süresi içerisinde sizin için en özel ve güvenli raylı dolap modelini yansıtabilmek, tasarım ekibimizin görevidir. Eğer var olan raylı dolaplar içinde beğendiğiniz modeller var ise sizin için revize edilebilmektedir. Tasarım ekibi bu önemli konu ile uğraşırken diğer teknik ekip de sizin yaylı dolap istediğini bölgenin ölçüleriyle ilgilenir.
RayKonsept den Beklentileriniz ve Dolap İçin İstekleriniz
‘’Siz nasıl isterseniz öyle olur’’ ilkesi ile uzun yıllardan beri hizmet vermeye devam eden firmamız tüm beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için hazırdır. Tasarım sırasında kullanım ağırlığınız, renk seçiminiz, beklentileriniz, raylı dolabın kapak modeli ve renk seçimi, İç aydınlatma, kapağa monte edilmek için seçilen aksesuarlar müşteri ile birlikte düşünülür. Ayrıca ray dolap iç tasarımı sırasında gerekli olan çekmece sayısı, iç aydınlatma stili, askılar ve asansörlü askılık sistemleri, çekmecelerin yerleri ve biçimleri, aksesuarlarınız için gözler, mücevher kutusu ve takı gözleri gibi ince ayrıntılara tasarım ekibiyle birlikte karar verilir.

Son Ölçü
Her bir detayına müşteri ile birlikte karar verilen ray dolaba son hali verildikten sonra, teknik personel tarafından ray dolabın takılacağı yerin son bir ölçüsü alınır. Bu hizmet herhangi bir yanlışlığa mahal vermemek adına yapılmaktadır. Detaylı bir şekilde tasarımı ve ölçümü tamamlanan raydolap montaja hazırlanır fakat montaj ekibi taşımaya engel durumları not eder. Ayrıca montajdan hemen önce kiriş, pencere, elektrik tesisatı, süpürgelik, su borusu, kartonpiyer ve pervazlar en ince ayrıntısına kadar incelenerek, montaj sırasında bir sorun oluşturmaması adına teker teker yazılır. Tüm bu işlemler biterek siparişiniz netlik kazandıktan sonra üretim tamamlanır ve deneyimli ekibimiz sizden montaj için randevu tarihi alır. Belirlenen gün ve saatte son kontrolleri yapılarak evini güzelleştirmek için size teslim edilir. Gülerek kullanmanız dileğiyle.
Detaylı bilgi için http://www.raykonsept.com/rayli-dolap/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.