-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Reseller Hosting Nedir? Reseller Tavsiyesi

ads
ads

 Her zamankinden daha fazla hevesli olarak başladığınız bir projede eksik olan tüm işlemleri hallettikten sonra projeyi barındırmak için ihtiyacınız olan bulut depolama alanını araştırırken karşınıza muhakkak Reseller Hosting kavramı çıkacaktır. Bu yayınımızda bir diğer adıyla Bayi Hosting olarak nitelendirilen barındırma paketi hakkında bilmeniz gereken bilgilerin tamamını sizlere aktaracağız.



Reseller Hosting Nedir?

Reseller Hosting, sağlayıcı firma tarafından belirlenen özelliklere sahip bayi paneli aracılığıyla ana sağlayıcıdan alınan paketin müşterinin kendi kazançları doğrultusunda farklı kişilere aktarılmasıdır. Bu hizmetin genel olarak sunucu barındırma ücretleriyle uğraşmak istemeyen, sadece web hosting hizmeti sunmak isteyen ve aynı zamanda bağımsız fiyat avantajıyla kazanç sağlamak isteyen kişiler tarafından tercih edildiğini görmek mümkündür. Tüm bunların yanı sıra Reseller Hosting satın aldığınızda WHM Paneli içerisinde bazı noktalara kendi logonuzu koyarak hizmet sizin tarafınızdan sunuluyormuş gibi gösterebilirsiniz.

Reseller Hosting Çalışma Mantığı Nasıldır?

Bayi Hosting hizmetinin ve diğer Web Hosting hizmetlerinin arkaplanda bir farkı bulunmamaktadır. Her iki hizmet arasındaki fark sadece önplanda ortaya çıkıyor. Tüm hizmetler aynı şekilde sunulurken idarecilik açısından tek panele bağlı kalınması sebebiyle müşterilerinize farklı farklı hosting paketleri satışı gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu hizmetin çalışma mantığını daha kolay bir dille açıklamak gerekirse;

1.       Reseller Hosting satın alabileceğiniz uygun fiyatlı bir hosting firması bulmak,

2.       İşinizde hedeflediğiniz işlemlere göre paket seçimi yapmak,

3.       Firmanıza ait logonuza bağlı kalarak hosting satışı politikanızı oluşturmak,

4.       Her paketin fiyatlandırmasını ayrı ayrı yapmak,

5.       Müşterilere paket satışı ve sonuç olarak kazanç olarak çalışır.

Reseller Hosting Özellikleri Nelerdir?

Reseller Hosting hizmetinin en belirgin özelliği sunulacak olan hosting paketinin müşterinin isteği doğrultusunda şekillendiriliyor olmasıdır. Bu sebeple aslında bayi hosting paketleri hazır olarak bekletilmeden müşterinin talepleri doğrultusunda şekillendirilip o şekilde satışa sunuluyor. Buna istinaden fiyatlar da verilen hizmete göre değişkenlik göstermektedir.

Reseller Hosting Hizmetinde Hosting Firmasının Rolü

Bir hosting firmasından bayi hosting paketi alarak kendi müşteri kitlenize kendi belirlediğiniz fiyatlar ve özellikler çerçevesinde hosting hizmeti sunabileceğinizi daha öncesinde söylemiştik. Reseller Hosting Fiyatları genel olarak firmalara göre değişkenlik gösteriyor. Bu sebeple hem kaliteli hizmet alabileceğiniz hem de her türlü sorununuzda 7/24 hizmet verecek olan firmayı seçmek hizmetinizi daha kaliteli hale getirmek için büyük önem arzediyor. Herhangi bir müşterinizin yaşadığı sorunu ortadan kaldırmak sizin göreviniz değil tamamen hosting sağlayıcısı olan firmanın görevidir.

Reseller Hosting Tavsiyesi

Müşterilerine hosting hizmeti sunmak isteyen birçok girişimci ana sağlayıcı firmanın doğru seçiminde Reseller Hosting Tavsiyesi arıyor. Her ne kadar birçok firmanın fiyatlandırma politikası ve hizmet politikası aynı gibi gözüküyor olsa da kullanmaya başladıktan sonra memnuniyetiniz duruma göre şekillenmeye başlayacaktır. Kesintisiz altyapı, hız, ekonomik fiyat ve hepsinden daha önemli olan haftanın her günü ve her saati sunulan destek ile birlikte bayi hosting hizmetini https://www.verigom.com/reseller-hosting adresini inceleyerek satın alabilirsiniz.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.