-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sevdiklerinize Hediye Edebileceğiniz En Enteresan Hediyeler

ads
ads
Mutlu günlerde, özel tarihlerde hediye alıp vermek vazgeçilmez ve çok hoş bir gelenektir. Bir doğum günü sürprizi yapmak, yıldönümünüzü kutlamak, sevgilinize sevgililer gününde romantik anlar yaşatmak gibi pek çok durumda, duruma uygun bir hediye sevginizi göstermenin en güzel yolu. Ama biz bugün size "uygun" hediyelerden değil, en sıra dışı, en ilginç hediyelerden söz edeceğiz!
Öyle ya! Niye şaşırtıcı bir sürpriz yaparak mutlu anlardaki hayret ve sevinci çoğaltmayalım? Niye beklenmedik bir hediye verip, değer verdiğimiz birine diğer hediyelerden ayrı farklı gelecek bir hediye sunmayalım? Bazen olağandışı, bazen esprili bir hediye, hiç umulmadık anlarda akılda kalıcı bir jest yapmamızı sağlayabilir.

Sıra dışı ve beklenmedik olmayı hedefleyen insanlar için Hediye Fabrikası harika hediye seçenekleri hazırladı. Farklı zevk ve beğenilere hitap eden hediyelerin adresi, bu kez sizi şaşırtacak, hediye alanın aklının ucuna bile gelmeyecek özel bir koleksiyon sunuyor. Daha fazla ürün için bu eğlenceli fabrikanın sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Biz size sadece farklı hediyelerin sadece bir kısmından söz edelim...

§        Gülen Yüz İfadeli Stres Topu: Stresli bir iş arkadaşınıza, kızdırdığınız bir dostunuza, sevdiğiniz kişiye ve daha birçok kişiye hediye edebileceğiniz bir stres topu. Gülen yüz ifadesiyle oldukça şirin ve farklı bir hediye seçimi olacaktır.

§        Darısı Başına Hediye İlaç Kutusu: Mutlu gününüzde, bu mutluluğu sizinle paylaşan bir arkadaşınıza eğlenceli bir sürpriz. Birebir ilaç kutusu gibi tasarlanmış hediyenin üzerinde "Darısı Başına" yazıyor. Evlendiğinizde bekar kalan samimi bir dostunuza vereceğiniz  biraz acımasız ama keyifli bir hediye olabilir:)

§        Joy Glass İçelim Sürahi Bardak Seti: Üzerinde "Ne Olacak Bu Memleketin Hali, Aslan Sütü" gibi esprili ifadelerin olduğu ilginç bir hediye seçimi. Akşam keyfi seven babalar için eğlenceli bir babalar günü hediyesi olabilir.

§        Çift Taraflı Oyun Dart Seti: "Şöyle eğlenceli bir doğum günü hediyesi bulamıyorum", diyorsanız neden güzel bir oyun alıp, doğum günü partisini şenlendirmeyesiniz?

Eğlenceli ve sıra dışı armağanların birçoğuna Hediye Fabrikası farkıyla sahip olabilirsiniz.


Sevdiklerinize Hediye Edebileceğiniz "En Enteresan" Hediyeler


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu siteye giriş yaptığımda bir şeyler alasım geliyor cidden çok güzel ürünler var.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.