-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ağız ve Diş Sağlığı

ads
ads
Temiz dişlere sahip olmanın en iyi yolu profesyonel temizlik için bir diş hekimine gitmek ve günde iki defa diş fırçalama ve günde bir defa da diş ipi kullanımından oluşan düzenli bir ağız sağlığı rutinini izlemektir. Ankara Diş Kliniği Mutludent'te diş temizleme işlemi en son teknolojik cihazlar ile yapılmaktadır. Mutludent Ankara diş hekimi dişlerinizin durumunu değerlendirerek sizin için bu konuda bir karara varacaktır.

Temiz Diş Teknikleri

Dişlerinizi fırçalamak için doğru araçlara ve tekniğe sahipseniz, temiz dişler elde edebilir ve temizliğini koruyabilirsiniz.

Araçlar: Temiz dişler doğru diş fırçasıyla başlar. Çapraz (açılı) kıllara sahip manuel diş fırçaları bakteri plağının temizlenmesinde çok etkilidir.

Ağız ve Diş Sağlığı


Teknik: En etkili diş fırçalama tekniklerini kullanarak temiz dişleri maksimuma çıkarabilirsiniz. Diş fırçasını fırçaladığınız dişe yaklaşık 45 derecelik bir açıyla tutun. Küçük darbeler uygulayın ve dişlerinizi bölümler halinde fırçalayın. Ağzınızın her iki tarafında da, en arkadaki dişin arkasına kadar gidin.

Dişlerinizin Temizliğini Koruyun

Dişlerinizin beyazlığını korumak için bu ipuçlarını da aklınızda bulundurun:

Lekeleri ağzınızı çalkalayarak uzaklaştırın: Dişlerinizde lekeye neden olabilecek yiyecek ya da içecekleri tükettikten sonra dişlerinizi fırçalama imkanınız yoksa, dişlerinizin temizliğini korumak için ağzınızı suyla ya da ağız çalkalama suyu ile çalkalayın.

Sigarayı bırakın: Sigara kullanımı diş temizliğini bozan en önemli etkenlerden biridir.


Ankara Diş Kliniği arayanlar için Mutludent, sıcakkanlı, güleryüzlü personeli ve konusunda uzman tecrübeli diş hekimleri ile en iyi hizmeti vererek siz değerli hastalarını beklemektedir.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Diş fırçalama tekniği önemli ve ilk önce doğru fırçayı seçmek lazım.

    YanıtlaSil
  2. Yıllar boyu aksattığım diş bakımı sonucu, yine yıllar boyu tarfi edilemez diş ağrıları çektim. Siz siz olun dişlerinize önem verin.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.