-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dini Sohbet Odaları

ads
ads
Sohbet olmadan olmaz diyerek konumuza başlayalım. Neden "sohbet olmadan olmaz" dememin sebebi, insanlar her zaman sohbet etmek ihtiyacı duymuşlardır.  Yalnızlığı seven insan sayısı yok denecek kadar azdır. Ancak ben yalnızlığı seviyorum diyen insanlara denk gelmiş olabilirsiniz. Bu kişiler aslında uzun süre yalnız kaldıklarından o duruma alıştığı için ister istemez sevdiğini sanmışlardır.


Chat Yapmak


Fakat yalnızlık bizlere göre bir durum olmamakla beraber, kişiler yalnızlığı sevmezler. Bu sebeple tanıdıkları ile, çevresindeki insanlar ile veya yeni kişilerle tanışarak yalnızlıklarını gidermek isterler. 


Teknoloji bildiğiniz üzere çok hızlı bir şekilde gelişme göstermektedir. Bu zamandan 10 sene öncesine dönecek olursak teknolojinin ne denli gelişmiş olduğunu görebiliriz.

Yıllar öncesinde neredeyse bilgisayar sayılı olarak evlerde bulunurdu. Bunun dışında  İnternet kafeler yer almaktaydı. Evinde  İnternet'i ve bilgisayarı olmayan kişiler bu gibi  yerlere giderek bilgisayar kullanım deneyimi  yaşarlardı. Tabi en çok o zamanlar kafelerde oyunlar oynanırdı. Bazen  toplu halde arkadaşlar ile bazen ise tek başına oyunların oynandığı zamanları eski nesiller çok iyi bilir. Bundan daha gerisine gitmeye lüzum yok. O zamanlara bizler teknoloji çağı demiyoruz.

Ve aynı zamanda tabi bu yerlerde sohbetler de olurdu. Ancak bu sohbetler sanal olarak gerçekleşirdi. O zamanlarda chat siteleri yoğunlukta idi.  Zamanla farklı platformlar çıkarak sanal sohbet kendini zamanın gerisinde bıraktı. 

İşte tam bu sırada artık, bu zamanda değişen şeyler oldu. İslami olarak değişkenlikler oldu. Bunlardan biride İslami sohbet olarak ortaya çıktı.  Ve buna bağlı olarak İslam'i siteler çoğalmaya başladı.  Tarih tekerrürden ibarettir derler. 

Her sohbet mecrası iyi değildir. Her yerde her insan özellikle bayanlar sohbet etmek istemez ve bu tür yerlere girmek istemez. Bu yüzden seviyeli aynı zamanda iyi olan yerleri tercih ederler. Bu tür yerleri bulmak biraz zaman ister bu yüzden, bu çerçeve içerisinde sohbet edecek olan kişiler dini sohbet hizmeti veren platformları ararlar. Arama motorlarında bu aramalar ile bu yerlere ulaşmak mümkün.

Diğer yerlerde de sohbet var ancak seviye denilen durum söz konusu olmadığı için yüzlerce kişinin doldurmuş olduğu kuru kalabalıktan ibarettir. Bizlerde iF ailesi olarak seviyeli, düzgün, kurallara uygun şekilde hizmet veren İslami chat odalarını değerli okuyucularımıza tavsiye ederiz.

Şunu da belirtmem gerekir ki kötüler her yerdedir. Ancak illa bir yerlerde sanal olarak sohbet edilecekse bu gibi yerleri  tercih etmeniz kötülerin daha az iyi insanların özellikle dini olarak konuların konuşulduğu yerlerde olmanız en uygunudur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.