-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dolar Yorumları Ve Altın Yorumları Borsatwits.dom’da okunur

ads
ads
ALTIN FİYATLARI denince ülkemizde ilk akla gelen çeyrek altın ve gram altındır , fakat dünyada ons altın daha çok takip edilmektedir. Aslına bakarsak Türkiye’de de gram altın Dünyadaki ons altın değerinin doların Türk lirasına karşı olan değeriyle endekslenerek ortaya çırak. Yani Dünyadaki ons altın ( xauusd ) Türkiye’deki dolar/tl kuru ile hesaplanarak  ortaya çıkar.  Altın bilindiği gibi finans piyasalarının zor günlerindeki güvenli limandır. Global finans piyasalarının başı ne zaman sıkışsa altına rağbet etmiştir, bu da altın fiyatı yükselmeye başladığında ekonominin iyi gitmediği düşünülür. Analizler yapılırken bunun yanı sıra ALTIN YORUMLARI da takip edilmelidir. Bu şekilde farklı görüşler  görülüp daha objektif düşünmeye yardımcı olunabilir. Altın yorumları genelde piyasadaki küçük yatırımcı arttığında yoğunlaşır , bu da yatırımcı psikolojisini gözler önüne serer.



Son dönemlerde petrol fiyatlarındaki hareketlilik borsaları oldukça  etkiledi. Brent petrol ve ham petrol son aylarda aşırı düşüşlerle petrol satan ülkeleri derinden sarstı. Bunların başında Rusya ve Suudi Arabistastan bulunuyor. Bunun yanı sıra petrole bağımlı olan ve ihracatımızın %50’den fazlasını kapsayan Türkiye için ise avantajlı bir durum oluştu. Cari açığın azalmasında büyük katkı sağlayan petrol fiyatındaki düşüş henüz sonlanmış gibi gözükmüyor, kısa vadeli tepki verse de İran kalkan ambargolar ile yeni bir satıcı konumunda ve bu da fiyatların eski seviyelere gelmesi için daha zaman var diye düşündürüyor. 

   Bu açıdan size Borsatwits.com sitesini tavsiye ederiz. Borsatwits son dönemlerin popüler finansal sosyal medya platformu olarak öne çıkmaktadır. Yatırımcılar bağımsız bir platformda buluşarak objektif olarak tartışabiliyor ve fikir alış-verişinde bulunabiliyor. Her yatırımcı kendi profilini oluşturabiliyor. Tecrübeli yatırımcılar teknik analizlerini paylaşıyor, öğrenmek isteyenler takip ederek ve inceleyerek kendilerini geliştirebiliyorlar. Ayrıca Borsatwits üyelerine canlı hisse fiyatlarını da sunmaktadır.


Dolar kurlarını güncel şekilde sitemizden takip edebilirsiniz , dolar yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz . Güncel dolar fiyatı ve anlık grafikleri takip edebilirsiniz. Dolar teknik analizleri ve dolar yorumları için Borsa Twits ekonomi sitesini takip ediniz. Borsa hisseleri , döviz kurları , pariteleri ve emtiaları takip edip en güncel yorumları ve teknik analizleri bulabileceğiniz tek site borsatwits.com . Dolar kuru / fiyatı takip edilebilirken "Dolar ne olur?" sorusuna cevap bulabileceğiniz , dolar yorumları ve teknik analizilerini Borsa Twits üyelerinin objektif bakış açısıyla inceleyebilir , karar vermenizde fayda elde edebilirsiniz. Döviz ve altın fiyatları için Borsa Twits'e tıklayın. Ayrıca dolar yorumları hakkında karşıt görüşlerinizi de paylaşıp çağdaş bir tartışma ortamında sizin gibi yatırımcılarla bağımsız bir şekilde tartışabilirsiniz. Borsa Twits hisse yorumları , altın yorumları ve dolar yorumları için en önde gelen bağımsız Finansal sosyal medyadır , üye olmak tamamen ücretsizdir , tüm finansal yatırımcıların mutlaka katılmaları gereken bir platformdur. Dolar kuru ve yorumları için tıklayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Dolara ya da altına yatırım yapacakların kesinlikle bakması gereken bir site.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.