-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dragon Land

ads
ads

Dragon Land Oyununu İndir.

Dragon Land andorid cep telefonu oyunu..


Bu oyun 3D olarak  tasarlanmış bir ejderha besleme oyunu olarak bilinmektedir.  "Dragon Land"  android oyunun şuan ki en güncel versiyonudur. 

Macera oyunlarını sevenler için vazgeçemeyeceğiniz bir oyun ile tanışın. Dragon Land oyunu içerisinde 90 dan  fazla ödül aynı zamanda bölüm olduğu var sayılmaktadır. Bu sayede daha eğlenceli ve zorlu mücadele ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. 

Tabi ki bu ejderha büyütme oyununda ki canavarlar sevimli olanlardır. Sevimli ejderhaları besleyerek ve bölümleri atlayarak, ödül kazanarak seviye atlamanız mümkündür. 


Dragon Land Oyunu


Hepsi birbirinden farklı ve çok değişik yetenekleri olan ejderhalar doğdukları sıradan itibaren size muhtaç olduğunu unutmayın. O sevimli yaratıklar sizlere muhtaç olacaklardır çünkü. Büyümelerini siz sağlayacaksınız. 

Dragon Land'ın v3.1.1 güncel versiyonuyla 1, 2 ve 3.  seviyelere farklı boss'lar eklenmiştir. Bununla birlikte bu android oyununda görsel hatalar ve teknik olsa da az olan  hatalar düzeltilmiş bu sayede ise oyun oynama zevkini zirveye çıkarmışlardır. 

Dragon Land oyunu  Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Ancak biz orjinal bağlantıyı aşağıda paylaştık. Bu bağlantıyı kullandığınız tarayıcınıza yapıştırarak ilgili siteye  yönleniyor ve oradan tek tık ile indirebilirsiniz.

Oyunu sorunsuz oynayabilmek için aşağıdaki gereksinimler olması lazımdır:

    *  Android 4.0.3 ve üzeri sisteme sahip olmanız lazımdır.
    * Oyunun dosyasının boyutu ise "58.1 MB"
    * Ücretsiz ve  Türkçe dil desteğine sahiptir. 


Dragon Land Oyununu İndirmek İçin Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=es.socialpoint.dragonland

Bir önceki android oyunu tanıtımı >>> "Pokemon GO" zamanımızda en çok oynanan en çok indirilen oyunlardandır. tanıtımı için ilgili link ile sayfamıza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Çocuklar için gayet güzel bir oyun, grafikleri de yeterli bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.