-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Hazır Ofis Kiralama Malte Business Center

ads
ads
Hazır Ofis Kiralama Avantajları

Ticaret yapan her bireyin müşterilerine karşı prestij kazanması için bir ofise ihtiyacı vardır. Ancak bunu sabit bir ofisle gerçekleştirdiğinde her ay ödemesi gereken yığınla masrafı göze alması gerekirken, şimdilerin gözde uygulaması Hazır Ofis sisteminde sadece hizmet bedelini ödemesi yeterli olmaktadır. Freelance sistemiyle çalışıyor ve aslında sadece müşterilerinizle görüşme esnasında bir ofise ihtiyaç duyuyorsanız, normal olarak klasik bir ofis sistemi sizlere gereksiz masraftan başka bir şey kazandırmayacaktır. İstediğiniz anda şık bir ofiste müşterilerinizi ağırlamak ve çevrenizde iyi bir isim yapmak isterseniz, bu noktada Hazır Ofis Anadolu Yakası hizmetine başvurmanız sizlerin menfaatine sonuçlanacaktır. İhtiyacınıza yönelik sizlere sunulan hazır ve sanal ofis çeşitleri, sektörünüzde gereksinim duyacağınız ofis işlemlerinizin her birini karşılama olanağını sizlere sunmaktadır. Ancak hazır ve sanal ofis arasında bazı farklar bulunmaktadır.

Hazır Ofis Nedir?

Günden güne popülaritesini arttıran Hazır Ofis Sitemi, kişinin ilgili plaza da 7/24 çalışmasına olanak vermektedir. Sizler ofis dışındayken gelen misafirleriniz plaza girişinde güvenlik görevlisi tarafından karşılanır ve size bilgisi verilerek dilerseniz ofisinize dileseniz de konuğunuz toplantı odasında siz gelene kadar çay kahve ikramı eşliğinde ağırlanır. Eğer misafiriniz habersiz gelmiş ve sizin ofise uğrama şansınız yoksa yine konuğunuza gereken ikram yapılır ve ofisinize gelemeyeceğiniz bildirilerek uğurlanır. Bunun yanı sıra kesintisiz internet, en iyi ofis mobilyalarıyla döşenmiş bir ofis, sekterlik hizmeti gibi çeşitli gereksinimleriniz Hazır Ofis Kiralama işleminizin ardından sizlere sunulmaktadır. Size gelen telefonlar kendi şirket isminiz doğrultusunda cevaplanır ve adınıza gelen tüm not ve evraklar düzenli şekilde tarafınıza bildirilerek en ufak şekilde işleyişiniz de bir aksaklık olmaz. Alacağınız tüm hizmetler ödeyeceğiniz kira bedeli içinde olup, tarafınıza kesinlikle ekstra bir masraf çıkartılmayacaktır. 


Hazır Ofis Kiralama Malte Business Center


Sanal Ofis Nedir?

Bu hizmet şekli daha çok bir ofise ihtiyaç duymayan veya çok nadir şekilde ofise ve toplantı salonuna ihtiyaç duyan kişiler için ideal bir seçimdir. Şöyle ki, Sanal Ofis hizmetinde hazır ofiste olduğu gibi sabit bir ofisiniz olmaz. Ancak yine prestijli bir firma adresiniz ve adınıza gelen telefonlar profesyonel sekreterler tarafından cevaplanarak tüm yönlendirmeler düzenli şekilde yapılır. Eğer habersiz bir müşteri firmanızı ziyaret için ilgili plazamıza geldiğinde, size bilgisi verilir ve tercihiniz doğrultusunda günü birlik ofis ya da toplantı salonunu kiralayabilir veya misafirinize ofis dışında olduğunuz ve gelemeyeceğiniz söylenerek uğurlanır. Kısacası Hazır Ofis uygulamasında bir ofisiniz varken Sanal ofiste yoktur ama bu müşterilerinize kesinlikle yansıtılmaz. Ayrıca ihtiyacınız olduğunda plazanın ofislerinden birini kullanabilir, önceden toplantı salonunu rezerve ederek, konuklarınızı yine en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz. Her iki seçenekte Hazır Ofis Anadolu Yakası bölgesinde doğan ihtiyacınız doğrultusunda maliyetinizi en aza indirerek ofis çözümleri üretmek adına tasarlanmış olup, gereksiz masraflarınızdan kurtularak kazancınızın yükselmesi hedeflenmiştir. 

www.hazir-ofis.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.