-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Pokemon GO

ads
ads

Pokemon GO Oyununu İndir.

Pokemon GO android cep telefonu oyunu..


Hemen hemen herkesin bildiği çizgi film olan pokemon artık mobil cihazlarda. Bu oyun çok kısa süre içinde binlerce kişi tarafından indirildi ve oynanmaya başladı. Kısa sürede oldukça büyük kitleye hitap etti. Şuan en popüler oyunların en başında "Pokemon GO" gelir.

Bu oyun sanal olarak oynanmaktadır. Ancak rakip bir pokemon görüldüğü zaman mobil cihazınız, cep telefonunuz o anda titreyecek ve size işaret verecektir. Hemen bu arada poke butonuna basınca çekişmeli bir mücadeleye hazır hale geleceksiniz. Tabi bu oyunda ne kadar yetenekli iseniz rakibiniz ile mücadele daha güzel olacak ve ona göre bir yer edineceksiniz. Bu mücadeleyi kazanmak için iyi bir oyuncu olmanız gerekir. Karşı taraf sizden daha iyi ise kaybetmeniz olası.

Pokemon GO


Ancak bazı işlemciler özellikle intel atom işlemciye sahip cihazlarda bu oyun çalışmıyor. Bunun için akıllı telefonunuzun işlemcisini ve özelliklerini gözden geçirmenizde fayda var. Ayrıca Wi-Fi bağlantınızın olmasına özen gösteriniz. Aksi takdirde istenilen sonuca erişemezsiniz.

Oyunu kurabilmek için gereksinimler aşağıda sıralanmıştır:

* Android 4.4 ve üzeri sisteme sahip olmanız gerekmekte.
* Android cihazlarda çalışmaktadır.
* Dosya boyutu ise 60 MB civarındadır. Dili ise İngilizcedir. Ancak kullanımı oldukça kolaydır. Kısa zamanda alışıyorsunuz.

Bu oyunu Google Play Store mağazasından indirebilirsiniz veya aşağıda vermiş olduğumuz orjinal bağlantıyı arama yapmaya gerek kalmaksızın, kullanarak hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.


Pokemon GO Oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın..


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nianticlabs.pokemongo

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

13 yorum:

  1. Son günlerde herkesin elinde, dilinde bu oyun var. Bu kadar güzel mi ki bu oyun?

    YanıtlaSil
  2. Baya popiler olmuş pokemon go oyunu ilginç olanıda çizgi filmdeki gibi yapılması ve sokakta canlı oynanması fakat bu oyunu oynarken çok dikkatli olunmalıdır çünkü pokemon oyununa dalıp kaza geçirilebilir.

    YanıtlaSil
  3. Valla sokak sokak geziyorum. Sayesinde 2 kilo verdim:) Yapanların eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Bir Pokemon GO çılgınlığıdır gidiyor. Henüz Türkiye'ye gelmemiş olmasına rağmen binlerce kişi sokaklarda pokemon arıyor.

    YanıtlaSil
  5. android sistemleri ile yeni tutulan oyunlarda gündeme geliyor hastası çok diye duyuyorum

    YanıtlaSil
  6. her kesimden insanın oynadığına tanık oluyoruz lakin beyinlerimiz boyle seylerle uyuşturuluyor malesef bir topluma giriyorsun herkesin elinde oyun.

    YanıtlaSil
  7. Buna benzer bir oyunu google çok önceleri piyasaya sunmuştu fakat kimse bilmediği için öğrenmesi zordu. Pokemon tüm dünya tarafından bilindiği için popülaritesi bir anda arttı.

    YanıtlaSil
  8. Valla son zamanların en popüler oyunu bu oldu. Severek oynuyoruz :)

    YanıtlaSil
  9. İlk çıktığı zamanlarda çok zevk alarak oynardım. Son günlerde ilgilenmiyorum bile. Benim içi büyüsünü yitirdi diyebilirim.

    YanıtlaSil
  10. Ülkemizi zaten hapsetmiş durumda, istanbul da deniz kenarında scortil avlayanlara şahit olmadım değil açıkçası, ne zevk alıyorlar oda meçhul.

    YanıtlaSil
  11. Bu oyuna bayılıyor. Fena sarıyor. Yalnız bir gün pokemon ararken araba çarpacak, ondan korkuyorum.

    YanıtlaSil
  12. Bu pokemon go, çok çılgın bir kitle yakaladı kendisine. Dünyada bu kadar kısa sürede popüler hale gelen başka bir oyun yoktur sanırım.

    YanıtlaSil
  13. Son zamanlarda herkes de görüyorum ve anlaşılan oldukça sevildi, yakın zaman da ülkemizde de yayınlanması ile beraber kendimde denemeyi düşünüyorum bakalım övdükleri kadar varmıymış.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.