-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Digitürk Üyeliğinizi İnterneti de Alarak Çok Avantajlı Hale Getirebilirsiniz

ads
ads
Sizde hemen Digitürk’e abone olarak birçok avantajlardan kolayca yararlanabilirsiniz.

Daha iyi TV kanallarını izleme ile evinizin vazgeçilmezi olan internet hizmeti artık Digitürk ile birleştirilerek size oldukça uygun fiyatlarla veriliyor. Digitürk, dijital yayıncılıkta gösterdiği başarıyı Turkcell Superonline ile ortaklığa giderek internet hizmetlerinde de gösteriyor. Üyeler Digitürk tarafından sağlanan bu hizmet sayesinde hem kaliteli ve sınırsız internet kullanabiliyor, hem de en iyi TV kanallarını izleme olanağını elde ediyor. Hem kendi kanalları ile sinema ve dizilerin en beğenilenleri ekrana geliyor, hem dünyanın izlediği belgesel kanalları izlenebiliyor, hem Türkiye Spor Toto Süper Lig mücadeleleri canlı maç yayınları ile Lig TV kanalları ile izlenebiliyor. Üstelik bu hizmetler Digitürk internet ile birleştiğinde fiyat avantajı da elde ediliyor.

Digitürk Üyeliğinizi İnterneti de Alarak Çok Avantajlı Hale Getirebilirsiniz


Yıllardır dijital yayıncılık alanında başarısını üye sayısını artırarak gösteren Digitürk, şimdi internet alanında da var olduğunu Turkcell Superonline ile ortaklığa giderek sunduğu Digitürk internet paketlerinde gösteriyor. ADSL yada fiber sınırsız internetini Digitürk ile almanız halinde TV izlemelerinde de avantajlı konuma geçip müthiş TV kanallarını uygun fiyata izleme olanağını elde ediyorsunuz. Digiturk İnternet Süper Paket, Spor Keyfi ve Limitsiz İnternet, Sadece İnternet Fiyatına Hem Digiturk Hem Limitsiz İnternet, Film ve İnternet Keyfi, Digiturk’le İnternete Merhaba, Digiturk keyfi ve Limitsiz İnternet paketleri hem kaliteli interneti kullanmanıza imkan verirken hem de TV ekranında daha iyi programlara yer verecek olan birçok kanalı izleme olanağını verecektir. Digiturk İnternet Süper Paket seçeneği ile diziden filme, belgeselden spora kadar pek çok kanalı ADSL yada fiber sınırsız internet kullanımız yanında izleme olanağınız olacak. Eğer internet ve TV hizmetlerine ayrı ayrı ücret ödemek istemiyorsanız Sadece İnternet Fiyatına Hem Digiturk Hem Limitsiz İnternet paketi tam size göre denebilir. Digitürk internet üyeliğiniz ile birlikte internet üzerinden TV izleme olanağı veren Dilediğin Yerde İzle Uygulaması sayesinde kotanızdan etkilenmeden yayınları takip etme fırsatınız da olacaktır. Spor tutkunları ise internet ile TV hizmetini spor keyfi ve limitsiz internet seçeneği ile Digitürk ile yaşayacaklar.


Digitürk taraftarı olduğunuz takımın maçlarını sizlere izleme olanağını getirirken interneti de sınırsız kullanma özgürlüğünü yaşatıyor. Digitürk dünyasına internet paketleri ile geçiş yapanlar ayrı bir avantajı da yakalamış oluyorlar. Digitürk ile sınırsız interneti dilerseniz ADSL, dilerseniz de bulunduğunuz adrese bağlı olarak eğer fiber altyapısı varsa fiber olarak alabiliyorsunuz. Türkiye’nin internet alt yapısında en güçlü kurumlarından olan Turkcell Superonline ile kaliteli bir biçimde kullanmaya Digitürk’le başlayıp TV avantajlarını kaçırmayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Geçenlerde beni de aramıştı digiturk, tıpkı bu sizin paylaştığınız yazıdaki gibi kampanyaları olduğunu söyledi, uygun buldum.

    YanıtlaSil
  2. Valla futbol atkımlarımız o kadar kötü ki, Digiturk'e üzülüyorum. Adamlar bu kötü takımların elinden ne çektiler be.

    YanıtlaSil
  3. Digiturk beni de arıyor ama TTNET ile taahhüt bitmedi. Digiturk eskiden kötüydü bence şimdi daha iyi hizmet sunuyor.

    YanıtlaSil
  4. digitürk avantaşları çok hemde bu kadar güzel ürün kamına cuzi miktarda paa alıyorlar bence fazlasıyla hakkediyorlar

    YanıtlaSil
  5. Digitürke pek güvenemiyorum açıkcası. Daha önce kullandım bi defa hiç yardımcı olmadılar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.