-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Göğüs Dikleştirme

ads
ads
Göğüs dikleştirme estetiği cerrahi bir operasyondur. Hastanın muayene bulguları neticesinde ya göğüse silikon takarak yada göğüsteki fazla yağı alarak uygulanır. Operasyon esnasında areola dediğimiz göğüs ucuna da müdahale yaparak küçültme mümkündür.

Kimlere Uygulanır ?


Göğüsleri orantısız olan her hastaya rahatlıkla uygulana bilir. Operasyonun uygulanması için illa hastanın göğüslerinin büyük olmasına gerek yoktur. Göğüs sarkıklığı meme dokusunun sıkılığı ile ilgilidir. Yani göğüsleri küçük olan kişilerinde göğüslerinde sarkmalar olabilir ve bu işlem uygulanabilir.

Göğüsler Neden Sarkar ?

Göğüs sarkmasının en büyük nedeni genetik faktörlerdir. Ayrıca bebek emzirme, südyen kullanmama gibi nedenlerde göğüs dokusunu zayıflatarak göğüslerin sarkmasına neden olabilir.

Ne zaman Uygulanır ?

18 yaşını geçmiş olan ve kendini ameliyat için hazır hisseden her hastaya rahatlıkla uygulanabilir.
Ameliyat dan 7-8 saat önce bir şey yiyip içmemelisiniz. Kullandığınız ilaçlar varsa bunu doktorunuza söylemelisiniz doktorunuz da gerekli bulursa bu ilaçları kullanmamanızı ve kullanmaya devam etmenizi söyleyecektir. Sigara kullanıyorsanız da yaralarınızın çabuk iyileşmesi için ameliyattan 1 hafta önce bırakmalısınız.

Göğüs Dikleştirme


Fiyat Nasıl Belirlenir?

Göğüs dikleştirmede fiyatı belirleyen bir çok faktör vardır. Öncelikle operasyonda hangi yöntemin uygulanacağına karar verilir. Silikon ile büyütülüyorsa silikonun kalitesi fiyatı etkiler. Hastane seçimi kalitesine bağlı olarak fiyatı etkiler. Bunun dışında ufak tefek bir çok faktör fiyatı etkiler. Bu yüzden en doğru fiyat bilgisini muayene sonrası alabilirsiniz. 

Makalemizde ortalama bir fiyat bilgisi de veremiyoruz bu yanıltıcı olabilir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.