-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Google Reklam Çalışmaları

ads
ads
Son dönemin popüler uygulamaları arasında yer alan dijital reklamlar, baş döndürücü bir hızla gelişmektedir. Teknolojik yeniliklerden faydalanarak müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Google reklam çalışmaları ile siz de hedef kitlenize en uygun tanıtım ile işinizi büyütebilirsiniz. Müşterilerin yapılan çalışmaları ölçümleyebilme gücü dijital reklamcılığın tercih edilmesindeki en büyük sebepler arasında sayılabilir. Doğru hedef kitleye doğru zamanda ulaşılmasını sağlayabilen çalışmalar ile siz de geri dönüşleri ölçümleyebilir ve maliyetlerinizi hesaplarken reklam çalışmalarınızı da göz önünde tutabilirsiniz.

Doğru Anahtar Kelimenin Tespiti

Kişisel iletişimin en yaygın olarak kullanıldığı facebook aynı zamanda reklam aracı olarak da tercih edilmektedir.

·         Geniş kitlelere hızlı ulaşım
·         Tüketici ile olan iletişimi artırma
·         Marka bilinirliğini artırma ve
·         Satışları artırmada tercih edilen facebook reklam çalışmaları ile siz de öncelikle web sitenizin trafiğini artırabilirsiniz.

Yüksek dönüşüm alınmasını sağlayan facebook çalışmaları aynı zamanda düşük maliyetleri ile de dikkat çekmektedir. Bütçenizi bu sayede verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Çalışmalara başlamadan önce hedef kitlenin doğru belirlenmesi büyük önem taşımaktadır. Hedefini doğru belirlemiş olan markalar izleyecekleri yolda çok daha kolay başarı elde edebilirler. Hazırlanacak etkili görsellerin sadece marka ile ilgili olmaması ve imaj görsellere ağırlık verilmesi önerilmektedir. Görsel üzerindeki metinlerin ise çok uzun olmaması, kısa ve net mesajlardan oluşması gerekmektedir. İnsanların her gün facebook hesaplarına girdiği ve vakitlerinin büyük kısmını burada geçirdikleri düşünüldüğünde yapılacak çalışmaları etki alanı hakkında da fikir edinebilirsiniz.

Google Reklam Çalışmaları


Sadece gmail kullanıcılarına yönelik olarak planlanan gmail reklam çalışmaları, ucuz maliyetleri sebebiyle tercih edilmektedir. Gelişmiş hedefleme seçenekleri ile hangi gmail kullanıcısına ulaşmak istediğinizi kendiniz belirleyebilirsiniz. Seçenekler arasında yaş, cinsiyet, dil, cihaz, ilgi alanı, anahtar kelime, alışveriş ve meslek seçimleri yer almaktadır. Kampanyaların başlangıç ve bitişini de ayarlanabileceği çalışmalarda sadece açılan mailler için ücret ödemesi yapılmaktadır. Yapılan kampanyaların belli dönemlerde farklı kitlelere uygulanıyor olması çalışmaların başarısını ölçümlemek içinde güzel bir farklılık yaratıyor. Rakiplerin mail listesine ulaşmanın en kolay ve ucuz yöntemi olarak görülecek çalışmalar ile marka bilinirliği kısa sürede artırılabileceği gibi, görsel ve video paylaşımları da ücretsiz olarak gönderilebilmektedir.  

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.