-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ev Sahibi Olmak İster misiniz?

ads
ads
Ev sahibi olarak mutluluğu yakalayan insanlar hayata daha farklı bakar. Yeni gelişen ve çağın ihtiyaçlarına uyum sağlayan konut projelerine dâhil olarak siz de kendi hayatınızı şekillendirebilirsiniz. Kirada oturan kişilerin ortak sorunu ellerinde toplu paralarının olmamasıdır. Bu şekilde kazandıkları para sadece kira ve genel giderlerine yeterken ev sahibi olmak için gereken birikimi de hiçbir zaman toplayamazlar. Peşinatsız ev projeleri ile bu sorun yavaş yavaş ortadan kalkar. Bir eve üstelik kendi tercih ettikleri eve sahip olma imkânını bulan kişiler düzenli ödemeler ile hayallerine kavuşabilirler. İlk başta peşinat istemeyen bir ev sahibi bulmak mümkün olamayacağı için devreye devlet girdi. Ancak bu projelerde hem yer hem de mimari açısından beğenilmediği zaman yatırımcılar gene kiradaki evleriyle baş başa kaldılar.

Özgürce Kendi İstediğiniz Evin Sahibi Olabilirsiniz

Sizi her konuda özgür bırakan faizsiz ev projeleri sundukları farklı avantajlarla cazip seçenekler ortaya koyarlar. Bu aşamada karşınıza çıkacak olan seçenekler arasında

·         Kendi evinizi seçmek
·         Kendi ödeme planınızı belirlemek
·         Kendi vade sürenizi ayarlamak ve
·         Esnek ödeme imkânları başı çekmektedir. Tabii buna faizsiz konut projelerini de eklemek gerekir.

Yeni yapılan projeler deprem kararnamesine uygundur. Bu nedenle güvenli bir gelecek için yeni projeleri tercih etmek her zaman için yararlı olacaktır. Hayatı boyunca para biriktiremeyen aileler özellikle çocukları eğitime başladıkları zaman iyice zorlanırlar. Giderlerin artması, çocukların büyümesi ve hayatın zorlaşması karşılarına çıkan önemli engeller arasında sayılabilir.

Ev Sahibi Olmak İster misiniz?



İstanbul konut projeleri müşterilerine sundukları değişik projeler ile beğeni toplamaktadır. Her bir proje farklı temalar ile hazırlanmakta ve yer aldıkları bölgenin özelliklerini taşımaktadır. Siz de firmamız ile tanışarak geleceğinizi daha rahat bir şekilde planlayabilirsiniz. Her zor sürecin bir kolay tarafı vardır. Zaman içerisinde yaşadığınız zorluklara göğüs gerebildiğinize göre şimdi sıra sizde. Faiz ve ara ödeme yapmadan üstelik tercihinize göre peşinat da vermeden ev sahibi olma ayrıcalığından yararlanmak istiyorsanız öncelikle evinizi seçmeli ve bütçe planlamanızı yapmalısınız. Hem alırken hem de öderken kazançlı olacağınız sistem ile siz de güvenli bir geleceğe merhaba diyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.