-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Güvenli Geçiş Kontrol Sistemleri

ads
ads
Güvenlik sistemlerine olan ihtiyaç günümüzde oldukça fazladır. Kötü niyetli olayların çoğalması nedeniyle, firmalar ya da şahıslar güvenlik sistemi uygulamalarına yoğun talep göstermektedir.

parmak izi okuyucu


Güvenlik sistemleri konusunda kaliteli hizmetler sunan Protek Zaman, başta Parmak izi okuyucu olmak üzere, pek çok ürün hakkında bilgileri internet sitesinde bulundurmaktadır. Parmak izi okuyucuları, değiştirilemez ve kopyası edilemez yapıda üretilmiştir. Kimlik doğrulaması için kullanılan biometrik bir güvenlik uygulamasıdır.
              
Şantiyelerde, fabrikalarda veya çeşitli işletmelerde personellerin mesai parametrelerini hesaplamaya yarayan bir otomasyon sistemi olan personel takip sistemi giriş çıkışları kontrol etme görevini kolaylıkla gerçekleştirmektedir. Kullanım alanları da oldukça geniştir.
               
Bir binaya giriş yapan kimseleri kontrol etmeye yarayan turnike sistemleri okul girişleri, spor salonları, kütüphane gibi çeşitli alanlarda kullanılabilmektedir. Birden çok çeşidi olan bu sistemler arasında en çok tercih edilen, üç kollu olan modellerdir.
               
Güvenlik alanında kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Protek Zaman, uzman kadrosu ile hizmet vermekte olup; ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgileri protekzaman.com internet sitesini inceleyerek, kolaylıkla edinebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.