-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İşlerinizi Yeni Çıkan Samsung Tablet İle Kolaylaştırın

ads
ads
İster tablet ister bilgisayar şeklinde kullanabileceğiniz yeni samsung tablet modeli sizleri bekliyor.  Laptop olarak hem tüm işlerinizi yapabilecek, tablet olarak ta kolaylıkla her yere taşıyabileceksiniz. Yüksek kalitedeki kamerası ile mükemmel fotoğraflar çekebilir ve video kaydedebilirsiniz. Geniş hafızasıyla bütün bilgilerinizi depolayabilirsiniz. İnce ve hafif yapısıyla da kullanım açısından rahatlık sunuyor.
samsung tablet


Samsung Televizyon İle Kaldığınız Yerden Devam Edin

Yeni Samsung televizyon ile televizyon ya da video izlerken başka menüye geçtiğinizde ve tekrar geri döndüğünüzde videonuzu veya televizyonunuzu kaldığınız yerden izleyebileceksiniz.
·        Tekrar baştan açma derdi olmadan, beklemeden keyifle televizyonunuz izleyebileceksiniz. Erişim kolaylığı sayesinde de menü aramanıza gerek kalmadı.
·        Ekranın köşesinde, sık kullandığınız menüler sizi bekliyor olacak.

İşleri Büyük Kendisi Küçük Ev Aletleri

Küçük ev aletleri küçük olmasına rağmen evde birçok işi yapıyor. Mikser, blender, süpürge, ütü, tost ve kahve makinası ve daha bir sürü ev aleti sizleri onlineportakal.com adresinde bekliyor. Evinizin eksiklerini, indirimli fiyatlarla, daha ekonomik bir şekilde tamamlayabileceğiniz çeşitli ev aletleri hemen evinize gelsin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Tablet dönemi ilk çıktığında çok yavaştı ama şimdi çok iyi seviyeye geldi. Samsung'un kaliteli tablet modelleri var.

    YanıtlaSil
  2. Samsungun bu kalitede bir tablet çıkardığına inanamıyorum, hemen bi tane edinmem gerek çünkü işim gereği çok ihtiyacım oluyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu aralar tablet bakıyorum internetten birçoğunda eski android sürümleri var bu yüzden google ile anlaşmalı olan nexus tabletlerden biri alacağım.

    YanıtlaSil
  4. ÖZellikler lokantaların işini kolaylaştıracak bir tablet

    YanıtlaSil
  5. samsung telefon konusundaki iddaasını tablet pazarında da sürdürmeye devam ediyor çok güzel modeller çıkarmaya başladı. ayrıca daha hızlı işlemcilere sahip tabletler ile bu pazarda ki yerini sağlamlaştırdı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.