-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Konforlu ve Lüks Mimari Tasarımlar

ads
ads
Yaşam alanlarında konfordan asla vazgeçemeyenler yeni konut projeleri arasından kendi zevklerine en uygun olanı seçebilirler. Gelişen yeni bölgelerde ve özellikle kentsel dönüşüm planı çerçevesinde uygulamaya konulan yeni projeler farklı temaları ve sundukları özel yaşam alanları ile hayata farklı bir pencere açmaktadır. Bu projeler içinden beğendiklerinize peşinatsız ev imkânları ile sahip olabilirsiniz. Hayallerinize kavuşmak ve hiç peşinat ödemeden bile konut sahibi olabilmek bugün çok kolay. Tamamen müşteri odaklı olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda kendi taksit tutarınızı belirleyerek ve kendi ödeme miktarınızı seçerek istediğiniz ev, arsa, villa, ofis, araba veya iş makinesine sahip olabilirsiniz.

Tasarımda Gelinen Son Nokta

İnşaat şirketleri projelerini belirlerken müşteri ihtiyaçlarını dikkate almaktadır. Son dönemlerde özellikle ilgi çeken Anadolu Yakası projeleri yaşam alanlarını temiz hava ve doğa ile içi içe getirirken gelişen toplu taşıma alternatifleri de müşterilerin istedikleri yere hızlı ve konforlu bir şekilde taşınmalarını sağlamaktadır. Geleceğe bir yatırım olarak da düşünülebilecek projelerde yer almak istiyorsanız peşinatsız ev alma imkânlarımızdan yararlanabilirsiniz. Sunduğumuz seçeneklerde hiç peşinat vermeden sisteme dâhil olabileceğiniz gibi değerli varlıklarınızı da peşinat olarak gösterebilirsiniz. Yaptığımız uygulamaları hanımların kendi içlerinde yaptıkları paralı günlere benzetebilirsiniz. Tek başına 100 TL bir işe yaramaz gibi görünebilirken 15 kişilik bir gruba elinize anında 1.500 TL geçmesini sağlamaktadır. Üstelik bu parayı almak için hiçbir teminat vermeden.

Konforlu ve Lüks Mimari Tasarımlar



Şehirden biraz daha uzak bölgelerde kurulan villa konseptli projelerde yer alabilir ve şehrin yarattığı stresten uzak kalabilirsiniz. Sabah işe gider ve akşamları evinize dönerek bahçenizi sulayabilirsiniz ya da havuzunuzda biraz yüzerek akşam güneşinin enerjisini toplayabilirsiniz.  Peşinatsız ev alma yolları müşterilerine sunduğu avantajlar ile özel bir seçenektir. Ülkemizde ve dünyada ilk kez uygulanan sistem ile birlikten güç alabilir ve kısa süre içerisinde hep hayal ettiğiniz eve kavuşabilirsiniz. Hem şehirden uzak hem de sosyal yaşam alanları ile şehre bir o kadar yakın. Siz de nasıl peşinatsız ev alırım diye merak ediyorsanız istediğiniz kanal üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Bilgilerini bırakan müşterilerimize ekiplerimiz en kısa zaman içerisinde ulaşarak sorularına cevap vermektedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.