-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Manken Ve Oyuncu Olmak İsteyen Erkeklerin Destek Sitesi

ads
ads
Geleceğine kamera önünde yön vermek isteyen erkekler için oyuncu olmaya yönelik atacağı adımlar çok önemlidir. Bu alanda sektörün nabzını tutan ve referans listesiyle geniş bir kitleye hitap eden cast İstanbul ailesi ile hareket edebilirsiniz. Bu sayede içinize sinen ve güvenilir bir süreç ile kariyer adımını atacağınız müjdesini paylaşmak isteriz.

erkek mankenlik ajansı başvuru

Hiç başka bir yer aramada ve vakit kaybetmeden erkek mankenlik ajansı başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve ajansın oyuncu kadrosunda yerinizi alabilirsiniz.
Yakışıklılığınıza ve fiziğinize güveniyorsanız o zaman kendinizi mankenlik alanında da deneyebilirsiniz. Bu bağlamda da mankenlik ajansı erkek başvuru formunu doldurup iletmeniz yeterli olacaktır.

Pc ya da akıllı mobil cihazlarınız üzerinden cast ajans online başvuru noktasında her şeyin yolunda gittiğini göreceksiniz. Bunun için sizleri bekleyen en değerli adresin castistanbul.com olmaya devam edeceğini de anlayacaksınız.

Gelin oyuncu ya da manken olmak adına karşılaşacağınız zorlukları iş birliği çerçevesinde geride bırakanlardan olun. Bu sayede tahminlerinizin ötesinde bir iş çıkaracağınızı da fark edin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.