-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kuka Tesbih Diğer Tespihlerden Farkı Nedir?

ads
ads
Genellikle ağacın kendisinden veya dal uzantılarından yapılan tespihlere kıyasla kuka tesbih ağacın meyvesi işlenerek elde edilen bir teşbih türü olmaktadır. Tropikal iklimler başta olmak üzere yağış alan ve sıcaklık ortalaması yüksek olan pek çok noktada yetişebilen kuka ağacının meyvesinden yapılması tespihe de kuka isminin verilmesinde etkili olmuştur.

kuka tesbih

Ağaç Tesbih Çeşitleri

Tespihler yapılırken tespih tanelerinin oluşmasında en çok kullanılan malzeme ağaçların kendi gövdeleri olmaktadır. Çok sayıda ağaç ile yapılabilen ağaç tesbih çeşitleri yapıldıkları ağaca bağlı olarak farklı yüzeylere ve farklı tespih renklerine sahip olmaktadırlar.

Ahşap Tesbih Fiyatları

Farklı malzemelerden yapılabilen tüm tespihler içinde ahşap tesbih yapıldığı malzemenin özelliklerini taşıyan bir tespih çeşidi olması ile diğerlerinden ayrılmaktadır. Özellikle farklı ağaçların gövdelerinden alınan parçaların işlenmesi ile ortaya çıkan ahşap tespihler farklı kaplamalar ve işlemelerle çok daha şık bir hale getirilebiliyor. Dergahtesbih.com adresinden ulaşılabilen Dergah Tesbih ile farklı malzemelerden yapılmış olan sayısız tespih çeşidi arasından istediğinize uygun olan özellikleri gösteren tespihleri satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.