-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Mimarlık Hakkında Her Şey

ads
ads
Mimari alana ilgi duyan veya hali hazırda bu iş içinde faaliyet gösteren kişiler için en önemli şey düzenli olarak bu alanda gelişmenin devam ettirilmesidir. Her geçen gün yeni bir sistemin veya anlayışın hakim olduğu bir alan olan mimarlık içinde geri kalmamak adına mutlaka yeni şeylerin okunup tartışılması önemli olmaktadır.
mimarlık


Popüler Alan İç Mimarlık

Yapıların iç sistemleri ve tasarımları ile ilgili düzenlemelerin yapıldığı bir alan olarak bilinen iç mimarlık konusu altına giren alanlara olan yoğun ilgiden dolayı pek çok kişi tarafından yoğun talep gören alanların başında gelmektedir. Bu alanlara olan artan ilgiden dolayı iç mimarlıkla ilgili olan kitapların ve çalışmaların sayısı da artmaktadır.

Mimari Tasarım Nedir?

Bir yapı ile ilgili olarak planlama aşamasında gelecekte neler yapılacağı ile ilgili olarak yapılan tasarım çalışmaları mimari tasarım olarak adlandırılmaktadır. Bu tür tasarımlar ve yeni ortaya çıkan tasarımlar hakkında yeni bilgileri en hızlı şekilde öğrenmek isterseniz mimarizm.com adresini ziyaret edebilir ve buradaki içeriklere göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.