-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Ünlü Oyuncu Hayata Veda Etti.

ads
ads

Kenny Baker Hayatını Kaybetti.

Çok  eski zamanlardan tanıdığımız bir oyuncudur. Yıldız savaşları  (Star Wars) sinema  filminde oynayan İngiliz kökenli oyuncu "Kenny Baker" seksen bir yaşında iken hayatını kaybetti.


Ünlü Oyuncu  Hayata Veda Etti.


Yıldız savaşları (star  wars) filminin serisinde  R2-D2 ismindeki sempatik bir robotu canlandırmaktaydı. Serinin  birinci filmi olarak çıkan o yıllarda rol almıştır. Aynı zamanda beş  filmde de  oynamıştır.

Oldukça uzun bir süredir ünlü oyuncu solunum problemi ile karşı karşıyaydı. Cumartesi günü yeğeni tarafından evinde cansız bedeni bulunmuştur. Ortalama 1 metre boya sahip olan ünlü oyuncu birçok  sinema  filminde  de  oynamıştır. 

1934 yılının son aylarına doğru, İngiltere'de hayata gözlerini açmıştır. Ve  81 yaşında hayatını kaybetmiştir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. evet unutulmaz star wars filimlerinde adını hep okurduk kendi gitsede adı kaldı diyelim.

    YanıtlaSil
  2. İsimden hatırlayamadım fotoğrafı görünce bildim. R2-D2'nin içindeki cüce oldugu gibi Jaba the hutt'in kuyruk mekanızmasını hareket ettiren kişi de odur.

    YanıtlaSil
  3. İyi bir oyuncuydu. Filmleri ve dizi filmleri genellikle izlenebilir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.