-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » AktifHaber.Biz İle En Güncel Haberleri Okuyun

ads
ads
Haber portalı web sitemiz günlük hayata dair ne varsa ziyaretçileriyle buluşturmaktadır. Gündem, siyaset, spor, teknoloji, yaşam, hava durumu, son dakika haberleri gibi her alanda her kategoride haberlere ulaşmak artık mümkündür. Tek yapmanız gereken işlem Google, yandex vb. arama motorlarına ‘’Aktif Haber’’ yazarak aratmandır. Aratma yaptığınızda karşınıza çıkacak olan haber siteleri içerisinden www.aktifhaber.biz isimli web sitesine giriş yaparak sizlerde paylaştığımız haberleri takip edebilirsiniz. 

Üstelik haber portalımızda yayınlanan haberler, yalansız, tarafsız ve doğru içeriklerle bilgilendirilmiş haber konuları olduğunu göreceksiniz. Yazarlarımızın kalitesi ile buluşmak için sizde giriş yapabilir gerektiğinde yazarlarımız ile tanışabilirsiniz. Yazarlarımız, haber hakkında yazılan makaleleri ve köşe yazarlarıyla tanınmış kişilerden oluşmaktadır. Ülkemizden ve dünyadan haberlerin paylaşıldığı sitemizde politika, magazin, gündem, spor haberleri objektif ve yalansız bir şekilde sizlere sunulmaktadır.

AktifHaber.Biz İle En Güncel Haberleri Okuyun



Aktifhaber.biz web sitesine ister web tarayıcıları üzerinden giriş yapabilir, isterseniz akıllı telefon ya da tabletlerinizden mobil uygulama sayesinde rahatça dolaşabileceğiniz, sayfamızda kayma gibi sorunlara kesinlikle karşılaşmamanız için geliştirilmiş mobil uygulamamız bulunmaktadır. Sitemizi diğer sitelerden ayıran özelliklerden birisi de tasarım harikası olmasıdır. Gerek manşetlerin geçiş süresi, gerek manşetlerin boyutları ve geçiş efektleri oldukça şık görünüm kazandırmaktadır. Ayrıca sitemizin en sol, en üst kısmında logo civarında bulunan son dakika haberleri ile şıklığına şıklık katan bir platformdur. 

Ek olarak haber sitelerinin en çok galeri özelliğini seven kişiler için, birbirinden güzel galeri resimlerini de takip edebilirsiniz. Sayfa geçişlerinin hızlı olması ve sayfamızda birden fazla görsele yer verilmesi ile galeri kategorimize göz atmanızı tavsiye etmekteyiz.  Haber sitemizde dikkat çeken önemli bir ayrıntı da web TV’nin olmasıdır. Bu özelliğimiz ile tüm TV kanallarını izleyebileceksiniz. Bu özelliğimiz şuan için aktif olmasa da uzman yazılımcılarımız üzerinde çalışmasını sürdürmekte ve sizlerle buluşturmak için yoğun çaba sarf etmektedirler. Komik videolar, şaka programlarını da rahatça izleyebilir hale getirilecek olan Web TV ile sitemizi çok sevecek ve eğleneceksiniz. Haber okuma alışkanlığınız var ise tüm tarafsız haberlerimiz ile sizlere hizmet verdiğimizi bilmenizi isteriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.