-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dairede Kal! v1.06

ads
ads

Dairede Kal! Oyunu..

Dairede Kal! v1.06 Android Cep Telefonu Oyunu

Dairede Kal! v1.06 Reklamın olmadığı Android cihazlarınız için çok eğlenceli bir oyun.  Oyun küçük ancak gayet eğlenceli bu tür oyunlardan hoşlanıyorsanız android oyunu tam size göre.

Dairede Kal oyunu şu şekilde oynanmaktadır:

Küçük bir top var bu topun daireden çıkmasını engellemeniz gerekiyor. Sol ve sağa doğru gidiş yaparak aynı zamanda dokunarak topun dairenin içinde kalmasını sağlamanız gerekiyor.  En eğlenceli yani ise topu ne kadar uzun süre daire içinde  tutabilirseniz puanlarınız katlanarak çoğalıyor.


Zamanla çok iyi bir seviyeye gelerek  oyunda lider seviyesine ulaşabilirsiniz. Tabi bu biraz zaman alacak ama eğlenceli dakikalar içinde bu gerçekleşecek.  Oldukça basit bir o kadarda eğlenceli android oyunlarından biridir.


Bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebilir yada aşağıdaki orjinal bağlantısını kullanabilirsiniz.


SİSTEM GEREKSİNİMİAndroid 2.3 ve üzeri sistemlerinizde entegre edebilirsiniz. DOSYA BOYUTU4.81 MB, DİL DESTEĞİ Türkçe, İngilizce ve ücretsiz olarak kullanıcıya sunulmaktadır.

İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ados.dairedekal


Bir önceki android oyunu "Pixel Combat Multiplayer v1.3" incelemek için bağlantıyı ziyaret ediniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bildiğim kadarıyla yapımcısı Türk, o yüzden denemiştim güzel oyun her tarafı reklamlarla dolu değil.

    YanıtlaSil
  2. Reklamın olmadığı ve basit ama eğlenceli oyunları seviyorum. İndiriyorum şuan bakalım nasıl...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.