-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Omegla Sohbet Odaları

ads
ads
İnternet üzerinden görüntülü ve görüntüsüz sohbet edilen bir internet sitesidir. Gün içerisinde zaman eğlenceli zaman geçirmek için ideal bir sohbet sitesidir. Diğer sohbet sitelerinden farklı olarak karşınıza rastgele bireylerin çıkmasıdır. Omegla sohbet sitesinde konuşacağınız kişiyi kendiniz seçemiyorsunuz. Bilgisayar, tablet, telefon gibi internete bağlanan her elektronik aletle omegla sohbet odalarına bağlanabilirsiniz. Görüntülü ya da görüntüsüz olarak dilediğinizce sohbet edebilir hoş vakit geçirebilirsiniz.

omegla sohbet odaları

kullanımı 18 yaşından büyük bireyler için önerilir. Omegla sohbet odalarında sohbet ederken herhangi bir zaman sınır konulmuyor. Farklı insanlarla tanışıp yeni düşünceler ve farklı hikâyeler dinlemek isterseniz omegla sohbet sitesi tam size göre. Kameraya sahip olan kullanıcılar görüntülü olarak sohbete başlayabilir doyasıya sohbet edebilir. Yorucu ve stresli günlerin akşamında kahvenizi alıp sitede gönlünüzce sohbet edebilirsiniz. Omeglanın 10 binin üzerinde çevrimiçi kullanıcısı mevcuttur. Tamamen ücretsiz olan bu site hiçbir şekilde sizden üyelik istemiyor. Sadece oturum açmanız yeterlidir. Popüler sohbet sitelerinin başında gelen omegla başarısını siteyi sürekli yenilemesine borçludur. Omegla sohbet sitesi kurulumu 2008 yılında Leif K-Brooks adında 17 yaşındaki bir genç tarafından açılmıştır. Kısa bir süre içerisinde kullanıcı sayısını hızla arttırmıştır. Omeglanın diğer sohbet sitelerinden farklı olmasının sebebi karşınıza rastgele bir kullanıcının çıkmasıdır. Dünyanın dört bir tarafında kullanıcısı olan site çeviri programı sayesinde yaptığınız sohbeti bütün dillere çevirebiliyor. Kameralı sohbete başladığınız an karşınızda ki kişinin dilerseniz dünya genelinde dileseniz de sadece Türkiye sınırları içerisinde ve Türkçe konuşan insanları karşınıza çıkarıyor. Ancak karşınıza çıkacak kişinin cinsiyetini belirlemeniz mümkün değildir. Sohbet sırasında karşınıza erkek çıkacağı gibi bayan çıkma olasılığı da vardır. Omeglada belirli bir saat konuşma zorunluluğu olmadığı için karşınıza çıkan kişinin cinsiyetini beğenmediğiniz takdirde sohbetten ayrılabilir başka bir sohbet başlatabilirsiniz. Sadece cinsiyet durumunda değil karşınıza çıkan kişiden hoşlanmadığınız, gözünüzün tutmadığı bir insan olması durumunda da sohbetten ayrılabilirsiniz. Yeni bireylerle sohbete başlayabilirsiniz. Omegla sohbet sitesinde rastgele konuşma seçeneği dışında birde istediğin kişiyle özelden konuşma seçeneği de mevcuttur. İstediğiniz kişiyi özel muhabbete çağırarak tanıyabilir detaylı olarak inceleyebilirsiniz bunun yanı sıra kameralı sohbette yapabilirsiniz. Omegla sohbet sitesi % 100 ücretsizdir. Dünyanın dört bir tarafında kullanıcısı bulanan site oldukça başarılı ve başarısını da arttırmaya devam ediyor.

Omegla’ya Nasıl Erişilir?

Herhangi bir elektronik cihazınıza internet bağlantınızın olması siteye giriş yapabilmeniz için yeterlidir. Sohbeti yazılı değil de görüntülü yapmak isterseniz kamera ve bir mikrofon sistemi kurmanız gerekmektedir. Eğer gerekli cihaz ve donanımınız hazırsa sohbet etmeye hazırsınız demektir.

omegla


sitesinde genel sohbet seçeneği de bulunmaktadır. İrc sohbetlerde olduğu gibi chat ortamında sohbet edebilirsiniz.

Omegla Sohbet Odaları

Omegla Sohbet Sitesi Kullanımı

Öncelikle siteye giriş yapıp üstte yer alan kameralı sohbete geçiş resminin olduğu bağlantıya tıklıyorsunuz. Sonra karşınıza çıkan ekranda bir nickname oluşturuyorsunuz. Daha sonra bağlan butonuna basıp yepyeni ve eğlenceli sohbetlere başlamış olacaksınız. Girdiğiniz omegla sohbet odasında kamerayı açmak için sağ bölümde yer alan web kamera sekmesinin altında kameranızı seçmeniz yeterlidir.

Omegla Sohbet Odaları Güvenlik Seviyesi Nedir?

Omegla 8 yılı aşkın süredir yayın yapıyor. Site sohbet ettiğiniz kişi hakkında herhangi bir güvence vermiyor. İnternet üzerinde dolandırıcı sayıları oldukça arttı bu yüzden dikkatli olmalısınız. Sohbet sırasında size gönderilen herhangi bir fotoğraf veya linke tıklamanız sakıncalıdır. Size gönderilen linkin içerisinde telefonunuza, bilgisayarınıza ve ya tabletinize zarar verecek programlar yüklenmiş olabilir. Eğer size gönderilen yazılımı kabul ederseniz kullanmış olduğunuz elektronik cihazınıza yüklenmiş olur. Bu programlar siz görmeseniz bile arka planda çalışır. Bu tür yazılımlar bilgisayarınızı yavaşlattığı gibi sizin bilgisayarda yaptığınız her hareketi izler. En önemlisi de internet bankacılığıyla işlem yaptığınızda bu yazılım sayesinde bütün bilgileriniz karşı tarafa ulaşır. İnternet üzerinde birçok güvenilir olmayan site var. Reklamlar da karşınıza çıkan çoğu sohbet siteleri sahtedir. Gerçek kişilerle sohbet gerçekleştirilmez. Ancak

omegla chat


Anonim olarak kayıt yaptırmadan size sohbet imkânı sunan tek sitedir. Omegla kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer husus ise sohbette karşınıza çıkan kişilerin maskeli olmasıdır. Maskeli olan kullanıcıları size videoya alabilir. Bu tür kişiler karşınıza çıktığında hemen başka bir sohbet başlatınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Omegleyi duymuştum ama bunu yeni duyuyorum pek takıldığım ortamlar değil zaten ama teşekkürler yinede

    YanıtlaSil
  2. Hala duruyor mu bu Omegle bir ara kapanmıştı sanki
    Çok art niyetli insanlar çıkabiliyor

    YanıtlaSil
  3. omegle odaları eskiden iyiydi.şimdi bir çok karaktersiz insan var

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.