-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yatak Odanıza Farklılık Katacak Tasarım Nevresim Takımları Evidea.com’da!

ads
ads
Türkiye’nin en büyük ev ürünleri sitesi Evidea.com yıllardır kullanıcılarına en kaliteli ve dönemin en trend ürünlerini takip ederek müşterilerine hizmet veriyor. Evidea.com içerisinde evinize dair aradığınız her bir ürünü en iyi fiyatlara bulma imkanına sahipsiniz.

Yatak odanızın dekorasyonunu tamamlamakta büyük görev gören nevresim takımları, Evidea’da ev tekstili kategorisinde çift kişilik nevresimler, tek kişilik nevresimler, bebek ve çocuk nevresimleri, battal boy nevresimler ve battaniyeli nevresim takımları ürün çeşitlerini  bulabilirsiniz.

Evidea’da bulabileceğiniz nevresim takımı markaları Taç, Nefnef Home, Epanj Home, Clasy, Cotton Box, Louca Patisca, Kupon, Dantela Vita ve daha birçok markanın ucuz nevresim takımı ile yatak odanıza dilediğiz renkte ve çeşitte satın alabilirsiniz.

Yatak Odanıza Farklılık Katacak Tasarım Nevresim Takımları Evidea.com’da!


Yatak odanıza nevresim takımları seçerken öncelikli olarak rahat bir uyku için ürünün içeriğine bakılması daha doğru bir seçim olacaktır. Bambu, pamuk ve cotton içerikli nevresim takımları kullanım açısından hem daha uzun ömürlü hemde size daha iyi bir uyku deneyimi sağlayacaktır. Evidea.com içerisinde bulunan Baveno nevresim takımları içerik bakımından bambu özelliğine sahip. Bambu içerikli nevresim takımları yumuşacık dokusu ile sizi terletmiyor ve yıkama sonrasında renginde bir akma sorunu yaşatmıyor. Bambu nevresim takımı tek kişilik veya çift kişilik seçenekleri ile satın alabilirsiniz.

Yatak odanız için daha şık ve klasik bir konsept hayal ediyorsanız nevresim takımı taç markası size en kaliteli saten dokusu ile hem istediğiniz görüntüyü hemde muazzam kalitesi ile aradığınızı bulacağınızdan emin olabilirsiniz! Floral, otantik, 3 boyutlu, çizgili, kareli, düz, puantiyeli ve çocuklara özel nevresim takımı tek kişilik ve çift kişilik seçenekleri ile 19,90 TL ve 849,90 TL fiyatlarıyla dilediğinizi satın alabilirsiniz.


Eviniz için her zaman en iyi ürünleri en iyi fiyatlar ile buluşturan Evidea aradığınız nevresim takımları için güvenli bir alışveriş yapıp evinize yeni bir hava katabilirsiniz. Burada her şey evin için!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.