-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Güvenilir Dedicated Sunucu Hizmetleri

ads
ads
Dedicated Server Kiralama ve Kurma
Oyun severler için bünyemizde sunmuş olduğumuz server kiralama hizmeti ile beklentinizi ve projelerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı oluyoruz. Bu kapsamda server hizmetlerimizden yararlanmak istediğinizde server kurma hizmetini de uzman çalışanlarımız ile sağlıyor ve sizlere profesyonel hizmet sunuyoruz. Oyun sunucu kiralamak istediğinizde Türkiye ve Avrupa lokasyonları ile size Dedicated Server Kiralama hizmeti sunan firmamız uygun fiyatlarda bu hizmetleri sağlamaktır. Farklı projeleriniz için sağlam alt yapımızla oyun severlere sorunsuz sunucu kiralama hizmeti sunuyoruz.
Kaliteli Hizmet Sunarak Müşteri Odaklı Hizmet Sağlıyoruz
Server ping değerleri düşük olması için sizlere sağladığımız alt yapı ile kaliteli hizmet sunuyoruz. Nerede olursanız olun birçok lokasyonda yer alan sunucularımız ile ping değerinizi düşük seviyede tutuyoruz. Düşük ping server sunan firmamızın hizmetlerinden yararlanarak sizde sunucu kiralayabilirsiniz. Hızlı kurulum ve hızlı teslimat konusunda özenle çalışan firmamız bu konuda oyun severler için farklı birçok seçenek sunuyor. Ödemenizi yaptıktan kısa süre sonra kurulum ve montaj ekibimiz adresinize gelerek kısa sürede server kurulumunu yaparak kullanıma hazır hale getirmektedir.
Eklenti Ve Mod Yükleme Çok Kolay
Özel yazılımımız ile elde ettiğimiz server sistemimizde oyun severler birçok oyun için Mod ve eklentileri kolayca serverlarına yükleyebilmektedirler. Tek tıkla serverlarınıza eklenti ve mod yüklemek istiyorsanız, özel yazılımımız olan sunucu hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Kullanıcı dostu olan sunucu sistemimiz ile acil destek için panelde talep oluşturabilirsiniz. Sorunlarda ve aksaklıklarda bize bilgilendirme yaptığınız anda kısa sürede sizlere çözüm buluyoruz.


Güvenilir Dedicated Sunucu Hizmetleri

Başka server hizmeti sunan firmalarda bulamayacağınız hizmetlerimiz ile size pro public – jailbreak –fun hizmeti de sunmaktayız. Kolay bir şekilde oyunlarınız için mod yükleyebilir ya da özel eklentileri gerçekleştirebilirsiniz. Farklı paketlerimiz ile sizlere sunucu kiralama hizmetini farklı fiyat aralıklarında sunuyoruz. Uzman ekiplerimiz siz ödemeyi geçtiğiniz gibi kısa sürede montaj ve kurulum hizmeti ile oyun serverlarını kurarak kullanıma hazır hale getirmektedirler. Farklı lokasyon seçenekleri ile dilediğiniz lokasyonu seçerek sunucu hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Sorun yaşamdan güvenilir server hizmeti için bizi tercih edebilir ve güvenilir hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Günümüzde güvenilir ve uptime oranı yüksek sunucu bulmak zorlaşıyor gerçekten. Sabah bir bakıyorsun sunucu uçmuş. Ama sağlamını bulup bırakmamak gerek.

    YanıtlaSil
  2. Hep bir oyun sunucusuna sahip olmak istemişimdir. En kısa zamanda paylaştığınız sunucuyu denemek istiyorum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Oyun sunucuları olsun ya da gerçekten güvenilir sunucular olsun son derece güzel ve işe yarar sunucular olarak biliniyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.