-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Ters Yüz Filmi (2015)

ads
ads

Ters Yüz - Inside Out Filmi Vizyonda:


ABD 2015 yapımı olan "ters yüz" filminin türü animasyon ve aile içeriklidir. Türkiye'de vizyon tarihi 19 Haziran 2015 Cuma günü sinemalarda yerini almıştır. Filmin yönetmenleri ise "Pete Docter, Ronaldo Del Carmen" ve seslendirmeyi yapan kişiler "Aysun Topar , Gupse Özay , Engin Alkan , Murat Şen , Ercan Demirel" ile ortlama 2 saat 10 dakika süren çok eğlenceli anime filmlerdendir. Ters yüz filminin orjinal ismi "Inside Out"

Ters Yüz Filmi (2015)


Ters Yüz - Inside Out Filminin özeti:

Pederi yeni bir  iş sebebi ile Amerika'nın orta kısmından ta San Francisco'ya taşınmış olan Riley (seslendiren Kaitlyn Dias), taşındığı bu yeni mekanlara uyum sağlamakta zorluk çekti. Tıpkı bizler gibi huyları ve davranışlardan etkilenen Riley'nin zihnindeki duygu odağında yaşayan mutluluk, Öfke, Korku, Tiksinti ve Üzüntü, genç kızın hareketlerinde büyük pay sahibidir. Bu yeni hayatındaki inişler- çıkışlar  duygu kapasitesinde genel bir kriz şeklini almıştır. Neşe, bazı durumlara  olumlu yönlerinden bakmaya  gayret etse bile  diğer duygular yeni şehir, okul ve yaşama karşı farklı reaksiyonlar göstermektedir.  Ve bundan dolayı aşırı zorluk çekmeye mahkum kalır. 

Bir önceki yerli sinema filmi "Kayıp Cennet (Escobar) Filmi 2014" 2014 yapımı filmler arasında yer alan çok kaliteli ve izleminizi iF ailesi olarak tavsiye ederiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. güzel bir animasyona benziyor sinemada iyi izlenir bu tarz filmler

    YanıtlaSil
  2. ABD 2015 yapımı olan "ters yüz" filminin türü animasyon ve aile içeriklidir.buradan da anlıyoruz ki bu tür sevenler için ideal bir filim

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten son derece orjinal bir hikayesi vardı. Türkçe dublaj kadrosu da çok iyi.

    YanıtlaSil
  4. ters yüz filmini ilk defa duydum oysa çıkalı 2 yıl olmuş çocuklarımla beraber izleyebileceğim bir filme benziyor

    YanıtlaSil
  5. bu film hem çocuklar hem de yetişkinlerin zevkle izleyebileceği nadide animasyonlardan biridir. insanı düşünmeye sevk ediyor.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir animasyon filimi

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir animasyon defalarca izledim ve gerçekten her seferinde çok keyif aldım.

    YanıtlaSil
  8. çok iyi bir animasyondu tekrar tekrar izleyebilirim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.