-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KAPIDA ÖDEME İÇ GİYİM

ads
ads
İç giyim dünyasında en fazla yeniliklerin sunulduğu Marka Çamaşır online iç giyim alışveriş sitesi ile istediğiniz tüm ürünleri kapıda ödeme imkanı ile sipariş verebilirsiniz.


KAPIDA ÖDEME İÇ GİYİM



En ucuz fiyata, hızlı ve kaliteli teslimat şekliyle dikkat çeken online aşışveriş mağazası ürünleri içeriği gizli ve dışardan görünmeyecek şekilde paketleyerek kargoya teslim etmektedir. Özellikle fantazi iç giyim ürünlerinde ki yoğun çeşidi ile her zevke uygun ürünleri bulabilirsiniz. Kapıda ödeme iç giyim alışverişini rahatlıkla yapmanız için ödemeyi kapıda nakit veya kredi kartı ile tamamalayabilirsiniz. Marka Çamaşır iç giyim, pijama, korse ve gecelik modelleri ile en uygun fiyat avantajını sunmaktadır. 




Bayanlara yönelik seksi çamaşırların satışında oldukça başarılı olan mağaza aynı gün kargo hizmeti ile perakende satış için oldukça hızlı hizmet vermektedir. 1 iş gününde teslim edilen kargoları ile güven veren firmanın toptan satışları da mevcuttur. Ucuz ve kapıda ödeme imkanı sayesinde artık güvenle alışveriş yapabiliceğiniz iç giyim mağazanızda 75 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir.

Yazar:  Uğur Yücel

İç giyim üzerine yazılar yazmakta olup iç giyim üzerine kaliteli siteleri ziyaretçilere sunan Uğur Yücel genel konularda da makaleler hazırlamaktadır. 

Bir önceki konumuzda 15 temmuz gecesine ait şiirleri ile dikkat çeken Kemal Çerçibaşı isimli yazarımız yeni şiiri olan "Kahraman Askerlerimiz" adlı şiiri hazırlamıştır. iF ailesi olarak şiiri okumanızı tavsiye ediyoruz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.