-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kulübe Filmi (2011)

ads
ads

Kulübe - Enter Nowhere Filmi İnceleme:


ABD 2011 yapımı filmin yönetmen koltuğunda "Jack Heller" oturmakta ve oyuncu kadrosu "Sara Paxton , Scott Eastwood , Katherine Waterston , Shaun Sipos , Christopher Denham" Kulübe filminin türü gizem, gerilim içeriklidir. IMDb puanı 10 üzerinden 6.6 olarak belirlenmiştir.  Film  ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir.

Kulübe - Enter Nowhere Filminin özeti:

Genç bir kadın kendini ansızın bir ormanda bulur ve yakınlarında bir kulübenin olduğunu farkeder. Gizemli görünüşü ile dikkati çeken bu kulübenin başka misafirleri de olacaktır. Bir erkek ve 2 kadın kendini ormanlık alanda kulübenin içinde bulurlar.

Kulübe Filmi (2011)



Geçmiş zamana ait telsiz vardır sadece, telefon ve benzeri eşyalar bulunmamaktadır. Bu 3 kişinin ortak özellikleri zamanla ortaya çıkar. Zamanda yolculuk türünde film sevenlerin kaçırmaması gereken güzel filmdir. 

Enter Nowhere 2011 - Kulübe Filminin Fragmanını İzle.


Not: bu video "Sulana Balio" isimli Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki film tanıtımı >>   Survivor - Ölümcül Takip Filmi (2015)


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Kulübe filmini ilk defa izledim gerçekten güzel bir film. Ayırdığınız zamana sonuna kadar değiyor.

    YanıtlaSil
  2. Zamanda yolculuk filmlerjni cok severim.gelecege donus . The time machine en sevdiklerimden. Bu filminde konusunds zamands yilculuk oldugunu duydum. Bakalim seneryi ilginc gibi. İzleyip gorelim

    YanıtlaSil
  3. film özetine baktığımda çok ilgi çekici duruyor ancak videoda full film yok maalesef.

    YanıtlaSil
  4. Gerçekten film gizemin dibi. Böyle gizem dolu filmlere bayılıyorum çok iyi oluyor. Pek bilinen bir film değil izleyenler arkadaşlarına önerebilir.

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir filme benziyor. sanki televizyonda bir ara oynadımı diye hatırlıyorum. Kulübe filmi

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz filmleri gerçekten çok severim izlemeyi düşünüyorum. Sanki bir ara kulube ismiyle değil ama başka isimle televizyonda gösterildi. Bu film ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. bu filme benzer bi film izlemiştim bu da gerilim tarzı bir film olarak duruyor bakalım

    YanıtlaSil
  8. kulübe filmi 2011 yılında çıkmış olan gerçekten güzel bir film izlemeyenlere kesinlikle öneririm 10 puan 5 yıldız listemde.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.