-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Otomatik Backlink AL (2017)

ads
ads

Ücretsiz Oto backlink Yeni

Merhaba Bu konumuz  web sitesi olanları ilgilendirmektedir.  10 adet otomatik tek tıkla alabileceğiniz backlink sitelerini sizlere sunacağız.

Önemli hatırlatmamızı yapmadan geçmeyelim.  Backlink alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur kararında yapmaktır. Şimdi ben on tane siteyi sunacağım ama siz bir anda on siteden binlerce backlink almaya kalkmayın. Bu durumda olurda belki spama düşebilirsiniz, google'dan ceza yiyebilirsiniz. Bunun için düzenli olarak her gün veya her hafta sadece bir siteden backlink alın ve sayınızı ona göre belirleyin. En yüksek seviyede olanı seçmemenizi öneririm.O zaman aynı anda binlerce siteden link almış oluyorsunuz bu da google kurallarına aykırı bir davranış. 


Otomatik Backlink AL (2017)


Birde bu aslında backlink olmakla birlikte sitenize ping gönderen yerlerdir. Bu yüzden de pek zararı olacağını sanmıyorum eğer öyle olmuş olsaydı Türkiye'nin en büyük webmaster platfromu olan r10'da otomatik backlink alanı olmazdı diye düşünüyorum ve sizde iyi düşündükten sonra gereken işlemleri  haftada olmazsa ayda bir kere bir siteden alın derim. Yararı olur mu derseniz yararı olur. Alexa değeriniz ve  oradaki backlink sayınız artar aynı zamanda siteniz hızlı index alır.


İlla para ödeyerek sitenizi üst seviyelere çıkarmak gerekmez ama kaliteli bir iş için mutlaka gerekir. Ne kadar çok para harcanırsa seo işlemleri için ve en iyi seo şirketleri ile çalışırsanız siteniz istediğiniz kelimelerde iyi yerlere gelebilir. Bu sebeple ücret ödemeden backlink de alınabiliyor. Ama ne denli  faydası oluyor yada olmuyor bunu bende bilmiyorum. Ama kullananların çoğu uzun seneler boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını dile getirmişlerdir. Ama karar sizin. İsterseniz bir anda tüm sitelere yüklenin isterseniz sabırlı olup aralıklarla alın ben olsam ikinci olanı seçerdim.  

Aşağıda vermiş olduğumuz site adreslerinin bağlantılarını ziyaret ederek site adresinizi yazacağınız yere sadece site adresinizi yazıp tamamlayabilirsiniz. Otomatik link almak olduğu için yapmanız gereken bu birde aşağıdaki sitelerde 50 - 100 - 1000 - 2000 - 3000 gibi ne kadar link almak istediğiniz seçeneği var orada herhangi birini seçip tamamladıktan sonra sistem yavaş yavaş ilgili sitelere linkinizi eklemeye başlıyor. Size sadece biraz beklemek kalıyor. 

Hatırlatma: Tanıtım yazısı alımları gerçekleştiriyorsanız eğer yazınızın uzun olmasına dikkat edin en az 800 kelime olsun ve sitenizi tamamen tanıtır vaziyette değil,  herhangi bir konu üzerine  yoğunlaşın onu anlatın ve içine anahtar kelimenizi yerleştirin. Örnek olarak sizin bir sağlık siteniz var ve herhangi bir kelime de yükselmek için tanıtıma ihtiyacınız var bunun için yapmanız gereken  herhangi bir hastalığı anlatarak içine ilgili linklerinizi yerleştirebilirsiniz. Ama sizlere tavsiyem sadece bir link olması çok yerinde olacaktır. Siz üç beş tane de ekleseniz Google onu bir tane olarak görecektir. Ayrıca fazla link eklediğiniz zaman arama motorları özellikle google bunun tanıtım yazısı olduğu kanaatine varacaktır. Google her şeyden önce  doğallığa bakar. Ve bir site başka bir siteye neden link vermesin google buna  karşı değil ama doğal olmayan bağlantılara karşı. Buradan da anlaşıldığı gibi her zaman doğal olmaya bakın. Normal günlük yaşantımız da da her zaman doğal olanları tercih etmez miyiz? Ve buna ek olarak mutlaka her gün düzenli aralıklarla ve saatlerle özgün yani daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış makaleler yazın. Ziyaretçinin ilgisini çekecek ve sıkmayacak tarzda benim gibi sıkıcı yazılar yazmayın. kolay gelsin.

Ücretsiz otomatik backlink listesi:

http://analiz.r10.net/otomatik-backlink/
https://ping.openadmintools.com/
http://w3seo.info/backlink-maker
http://freebacklinkbuilder.net/
http://backlinkgenerator.net/index.php?op=redir
http://www.ubilisim.com/ufukart-backlink-creator/
http://reklamsiniz.com/otomatikbacklink/
http://www.imtalk.org/cmps_index.php?pageid=IMT-Website-Submitter
https://nearlyweb.com/autobacklink

Daha önce webtures şirketinin seo uzmanlarından Özgür Aksoy tarafından yazılan makaleyi okumanızı tavsiye ederiz. "Geleceğin yükselen mesleği: SEO uzmanlığı"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. her şeyde olduğu gibi backlink alımında da abartıya kaçmamak lazım. google doğal olmayan hareketleri sevmiyor.

    YanıtlaSil
  2. https://www.nkada.com/backlink/backlinkal_domainekle.php adresinde site başına bir adet backlink alınabiliyor. Ana sayfa içeriğinize göre meta etiketleri oluşturup backlink'in Google kaydını sağlıyor. Site içi arama ile backlink'in kaydının gerçekleşip gerçekleşmediğini doğrulayabiliyorsunuz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.