-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği Filmi (2014)

ads
ads

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği - The Woman in Black 2 Filmi Hakkında


İngiltere-ABD 2014 yapımı "Siyahlı Kadın 2" filminin ülkemizdeki vizyon tarihi 15 Mayıs 2015 Cuma günü gösterime girmiştir. Yönetmenliğini "Tom Harper" yaptığı ve oyuncularından "Jeremy Irvine , Helen McCrory , Adrian Rawlins , Oaklee Pendergast , Richard Banks" ile 1 saat 30 dakika süren bu haftanın vizyon filmlerindendir.


Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği Filmi (2014)


Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği - The Woman in Black 2 Filminin Özeti:


Siyah kadın filminin devam serisi olan 2. ölüm meleği ile karşımızda. Tür olarak dram, fantastik, gerilim, gizem ve korku içeriklidir. Film 40 sene ilerisini konu almaktadır. İkinci Dünya Savaşı esnasında  İngiliz yönetmenliği tarafınca sığınma evi olarak kullanılmaktadır. Savaştan kendilerini korumak için bir grup çocuklarla birlikte iki öğretmenin buraya gelmesiyle beraber binanın karanlık gizemleri ve ölü ruhları ansızın uyanırlar.

Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği / The Woman in Black: Angel Of Death Filminin Fragmanını İzle.


Not: Bu video "Biletiva Bilet" isimli Youtube kanalından alınmıştır.



Bir önceki film tanıtımı >>>     "Maymunlar Cehennemi 3: Savaş Filmi (2017)"  Maymunlar cehennemi filminin son serisi  hakkında detaylı inceleme yaptık. Sayfamızı ziyaret ederek Maymunlar cehennemi 3 filmini inceleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. birincisi yeterince korkunçtu şimdi siyahlı kadın 2 ile sanırım zirve yapmışlar.

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk filmini de izlemiştim maalesef ilk filmde ki kasvetli atmosfer bu filmde yok.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.